Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X

Код товару: 234163
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X

Електрична склокерамічна варильна поверхня VB 60 TC - це багатофункціональність, практичність та відповідність усім сучасним вимогам. Цей взірець елегантності від ТМ Вентолюкс відмінно доповнить вашу кухню. Особливо якщо вона обставлена ​​у стилі оформлення інтер'єрів «модерн».

Ціна: 7783 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X

    Стеклокерамічна варильна поверхня VB 60 TC. Електрична склокерамічна варильна поверхня VB 60 TC уособлення багатофункціональності, практичності та доступності. Цей взірець елегантності від ТМ Вентолюкс чудово доповнить Вашу кухню. Особливо якщо вона обставлена ​​у стилі оформлення інтер'єрів «модерн».
Техніка виконана з жароміцного скла класичного чорного кольору, на ньому розташовані чотири робочі зони. У моделі реалізовано два види конфорок. Дві великі, з діаметром 18 см, мають потужність 1800 Вт. Дві маленькі конфорки, з діаметром 16,5 см, мають потужність 1200 Вт. Особливістьелектричної склокерамічної панелі полягає у швидкому нагріванні, що зменшує енерговитрати.
Модель оснащена інтуїтивно зрозумілим керуванням. Завдяки таймеру легко виставити час автовимкнення. Кожна конфорка обладнана регулятором нагріву, його потужність виставляється в інтервалі 1-9. Додатково є замок від дітей, який не дасть можливості цікавим дітлахам нашкодити собі чи техніці.
    Переваги моделі VB 60 TC: Чотири зони нагрівання. Сенсорне керування. Чудова продуктивність. Склокераміка легко чиститься. 9 ступенів потужності. Ширина 60 см, як і супутньої техніки – духових шаф і витяжок. Індикаторбезпеки нагріву. Індикатор увімкненого замку.
    Додаткові характеристики:
Харчування, 220
Потужність підключення, 7 кВт
Керування, сенсор на склі
Характеристики конфорок: тип нагрівальних елементів - швидке нагрівання (Hi-Light)
2 великі конфорки 180 мм по 2,0 кВт, 2 середні конфорки 165 мм по 1,2 кВт
Особливості: перемикання потужностей SLIDER, індикатор безпеки нагріву, блокування від дітей, таймер
Оптимальна ефективність склокерамічної панелі VB 60 TC досягається завдяки використанню посуду з рівним дном. Таким чином, економиться електрика, оскільки відсутня перевитрата. А страви на склокерамічнійпанелі готуються вдвічі швидше, зберігаючи чудовий смак. Ефективніше застосовувати посуд з діаметром дна, що не перевищує розміри зони нагріву.

Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X

Тип поверхні Електрична
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсорні
Таймер каміна Є
Газовий контроль Ні
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 59 х 52 кг
вага, кг 8,6 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Ventolux VB 60 TC X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux VB 60 TC X

Код товару: 10991
На замовлення, 1-3 дні
Candy CPG 64 SXD 7826 грн
Код товару: 82352
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 91519
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →