Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO

Код товару: 116600
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO

Тип похилі;Ширина, см 90;Колір чорний;Матеріал скло;Потужність, м3/ч 1200;Мотор, шт 1;К-во швидкостей 3

Ціна: 13631 грн
шт

Опис товару Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO

 VENTOLUX – відомий український бренд кухонних витяжок та побутової вбудованої техніки. Бренд заснований у 2005р. і вже наступного року презентував велику колекцію витяжок з італійським дизайном. Через кілька років VENTOLUX захопив лідерство з продажу витяжок в Україні, яке утримується досі. За 11 років на ринку побутової техніки України кожна 3 придбана покупцями кухонна витяжка – це VENTOLUX.

 
Витяжки Ventolux – законодавці модного дизайну, великої потужності, великої гами кольорів та різноманітності розмірів.
 
Сучасна витяжка VENTOLUX SPACE 90 BK (1200) TRC AO продовжує колекцію похилих витяжок від бренду Ventolux. Це саме та модель, в яку просто неможливо незакохатися с першого погляду. Міцне скло чорного кольору ідеально увіллється в будь-який сучасний інтер'єр кухні. Тому вам не доведеться перейматися тим, поєднуватиметься Space 90 з іншими елементами дизайну чи ні.
 
Вона швидко та ефективно очистить повітря від неприємних запахів та шкідливих випарів, які з'являються у процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже.
 
Витяжка має 3 режими швидкості, якіВи можете використовувати залежно від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Сенсорне керування дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. VENTOLUX SPACE 90 BK (1200) TRC AO – це надійна витяжка, яка допоможе підтримати чистоту та свіжість повітря у вашій кухні, ставши прекрасним доповненням інтер'єру.

Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1200
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 220
Кількість швидкостей 3
Керування Сенсор
Режим роботи Відведення
Тип освітлення світлодіодне
Інтенсивний режим Так
Фільтр Жировий
Ширина витяжки 90 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux SPACE 90 BK (1200) TRC AO

Код товару: 360380
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308791
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 10914
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →