Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G

Код товару: 219717
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G

Чому зростає популярність настільних електродуховок? Вони мають компактні розміри, мобільні, чудово справляються з випіканням та мають привабливу ціну. Віддавши невеликі гроші, якщо порівнювати з духовкою, що вбудовується, Ви маєте компактну піч з ідентичним функціоналом. Як результат, нова міні-піч NIKA 45 (WH) 2G - найкращий вибір для любителів готування та поціновувачів стильного дизайну.

Ціна: 5590 грн
шт

Опис товару Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G

Мінідуховка NIKA 45 (WH) 2G оснащена 6 різними програмами, які дозволяють запікати курку, рибу, робити випічку, готувати піцу тощо. Об'єм – 45 літрів, тому можете не турбуватися, цієї крихти цілком достатньо для готування повноцінної страви на всю родину. Окремо акцентуємо увагу на тому, що це одна з небагатьох моделей настільних печей на ринку України, які постачаються з подвійним жароміцним склом. Як результат, під час приготування їжі дверцята техніки нагріваються значно менше. Сучасний дизайн. Модель виконана із білої емалі, тому підійде майже під будь-який інтер'єр. Компактні габарити, а також піч дуже мобільний, тому її можна взяти з собою на дачу або заміський будинок. Дверцята оснащені подвійним склом. Виділено 6 програм для готування.

Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G

Об'єм камери 45 л
Тип керування Механічне
Потужність 1500 Вт
Кількість режимів приготування 6
Програми Розморожування, Таймер, Термостійкий корпус, Звуковий сигнал, Підсвічування, Світловий індикатор, Автовимикання
Дисплей Ні
Таймер Є
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Напруга 220 В
Габарити (ВхШхГ) 608*460*340 мм
Колір 13.7 кг

* Технічні характеристики Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VENTOLUX NIKA 45 BK/X 2G

Код товару: 281010
На замовлення, 1-3 дні
Vimar VEO-6821 B 5676 грн
Код товару: 342386
На замовлення, 1-3 дні
SAMDAN 2024 Red 5719 грн
Код товару: 310573
На замовлення, 1-3 дні
Liberty T-260 CB 5805 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →