Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC

Код товару: 182615
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC

Мікрохвильова піч окремостояща • 20 л • колір: білий • 700 Вт.

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC

Ventolux MW 20 DH3 TC – мікрохвильова піч з відмінними характеристиками. Пристрій оснащений зручним механічним керуванням та класичним дизайном. Фірма Ventolux користується популярністю серед техніки для дому. Ціна Ventolux MW 20 DH3 TC повністю відповідає заявленим характеристикам.

Мікрохвильова піч Ardesto має потужність 1200 Вт. Загальний об'єм приладу складає 20 л. У цій моделі налічується 5 рівнів регулювання потужності. Поворотні перемикачі зроблені для зручного включення мікрохвильової печі та регулювання потужності. Ви гідно оціните переваги Ventolux MW 20 DH3 TC.

Мікрохвильова піч бренду Ventolux відрізняється надійністю та довговічністю. Виробники використовують лишеякісні компоненти для збирання техніки. Внутрішнім покриттям мікрохвильової печі є емаль, яка легко піддається чищенню. Сучасний дизайн корпусу гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр кухні.

Модель Ventolux MW ідеально підходить для розігріву їжі та для приготування деяких страв. Використовуйте можливості мікрохвильової печі максимум. Пристрій має таймер і режим автоматичного розморожування. Вам не потрібно довго чекати, щоб розморозити м'ясо. Все для Вашої зручності та економії часу.

Мікрохвильова піч оснащена простим механізмом керування. Для регулювання потужності та включення таймера використовуються два поворотні перемикачі. Додатково пристріймає внутрішнє підсвічування.

Мікрохвильова піч не потребує особливого догляду, і надовго збереже гарний зовнішній вигляд. Невеликі розміри приладу не займуть багато місця на робочій поверхні. При цьому мікрохвильова піч стане незамінним помічником у повсякденному житті. Ціна цієї моделі повністю себе виправдовує. Ventolux MW 20 DH3 TC – це відмінний варіант при виборі якісної кухонної техніки.

Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC

Об `єм 20 л
Потужність 700 Вт
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Конвекція Ні
Гриль Ні
Тип керування Сенсор
Дісплей Є
Програми автоматичне приготування (6 програм)
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції годинник, відкладений старт, швидкий початок роботи, захист від дітей
Колір Білий

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux MW 20 DH3 (WH) TC

Код товару: 150313
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150314
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218261
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →