Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X)

Код товару: 182562
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X)

Варильна поверхня газова • нержавіюча сталь • кількість газових конфорок: 4 • розміри (ШхГ): 58x51 см • нержавіюча сталь

Ціна: 5977 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X)

 Варкова поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST зроблена з висококласних комплектуючих, які забезпечують європейську якість. В основі техніки італійські конфорки SABAF та французькі жиклери Sourdillon. За рахунок застосування цих складових газова суміш надходить точно та дозовано – без зайвого перевитрати. Тонкі розсікачі, товщина яких становить 3 мм, мають ергономічну форму, за рахунок чого полум'я розподіляється рівномірно та точно. Бездоганний зовнішній вигляд Що стосується зовнішнього оформлення представленої варильної поверхні, то воно ідеально строгі геометричні лінії форм-фактору та чавунних ґрат, класичне колірне рішення, простота та мінімалізм. На окрему увагу заслуговуєемальоване покриття воно має гранично гладку структуру, яка допоможе легко доглядати техніку, протираючи її ганчіркою після циклу приготування їжі. Чотири зони приготування Дана варильна панель оснащена класичним набором конфорок 4 зони різного діаметру стануть чудовим способом підібрати для кожної рецептури ідеальну потужність. Дві середні конфорки мають потужність 1,7 кВт, маленька та велика – 1 та 3,6 кВт відповідно. Маленька зона хороша для кави, а велика допоможе прискорити час приготування будь-яких страв. Остання зона – це турбоконфорка з потрійним полум'ям, яка ідеально підходить для посуду WOK. Автоматичний розпал полум'я У ручці вбудований механізм активаціїавтоматичного розпалювання. Він приводить у дію п'єзоелемент, що створює іскру. Вона стає основою для полум'я, яке дозволить вам приготувати чудову їжу високої якості. А головне – вам не потрібно мати сірники біля варильної поверхні. Зрозуміла система управління На фронтальній частині розташовується набір рукояток, обертаючи які ви посилюєте або зменшуєте полум'я. Біля кожної з них є символи, які дають розуміння функцій. Контроль витоку палива Газ-контроль допоможе вам забути про те, що газові варильні поверхні старого зразка були досить небезпечними побутовими приладами. Їхні слабкі сторони невідомі новим сучасним моделям фіксація температури корпусубіля конфорок та її зниження ведуть до перекриття подачі газу, щоб уникнути аварійних ситуацій.

Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X)

Тип поверхні Газова
Панель конфорту нержавіюча сталь
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій нержавіюча сталь
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 58 х 51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Ventolux HSF640-F2 CEST (X)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux HSF640-F2 CEST (X)

Код товару: 205825
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209674
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316939
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →