Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK)

Код товару: 213355
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK)

Варильна поверхня газова • загартоване скло • кількість газових конфорок: 3 • чорний.

Ціна: 6278 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK)

Безпека понад усе
Ми намагаємося забезпечити максимальний комфорт та безпеку покупців. Усі індукційні та склокерамічні поверхні обов'язково оснащені функцією захисту дітей. Жароміцні матеріали виключають ризик отримати опіки, а газ-контроль у разі небезпеки завжди перекриє газ.



Ми любимо інновації
Сучасна техніка Ventolux застосовує найякісніші екоматеріали. Комплектуючі для нашої продукції виробляють відомі європейські виробники – скло SCHOTT GLASS (Німеччина) та Eurokera (Франція), конфорки SABAF (Італія), фірмові жиклери Sourdillon (Франція). У нових витяжках 2017 використовуються сенсори диму, які автоматично включають технікуі набирають необхідну швидкість інтенсивності очищення тільки на час приготування. Після покупки ваша сім'я отримає надійного та вірного помічника на кухні.


Якість гарантується
Усі заводи, на яких виробляється наша техніка, відповідають найвищим світовим стандартам, а про надійність найкраще скаже тривала трирічна гарантія (2 роки повної гарантії та рік безкоштовного сервісного обслуговування) та 10-річний термін служби. Контроль якості на виробництві кожної духовки, витяжки або духовки Ventolux відбувається на всіх етапах. Наші заводи мають не лише сертифікат якості ISO 9001, а й численні світові сертифікати, у тому числі і РЄ, без якого неможливий вихід наєвропейські ринки У разі якихось проблем до ваших послуг мережа з 50 українських сервісних центрів, які здатні оперативно їх усунути. Ми впевнені у своїй якості.

Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK)

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 3 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Ні
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 44 х 51 см
вага, кг 9.85 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VENTOLUX HSF430-S3G CS (BK)

Код товару: 367578
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367579
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 105685
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →