Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK)

Код товару: 205846
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK)

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: комбінована; Тип: незалежний; Робоча поверхня: загартоване скло; Конфорок (шт): 4; Управління: поворотні перемикачі; газ-контроль; автозапалювання; Габарити (см): 59x52; Розміри для вбудування (мм): 550x470;

Ціна: 8041 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK)

Варкова панель VENTOLUX HSF631-B3G CEST (BK) відносять до комбінованого типу, а також є абсолютно незалежною. Кожна домогосподарка мріє сьогодні про таку панель. Зроблена з надійного загартованого скла, відрізняється своїм стильним дизайном, простотою догляду, багатофункціональністю, відмінно вписується в будь-яку обстановку на кухні, а також має повний комплект функцій для приготування різних смаколиків.

Триконфорки є газовими, а одна електрична, яка виконана у вигляді металевого млинця. Електроконфорка з потужністю 1500 Вт розігрівається набагато швидше, ніж сучасні газові конфорки потужністю 1 кВт, 1,7 кВт та 2.6 ВТ. Остання конфорка – з потрійним рядом полум'я. З цієюконфоркою ви на 1,5 частину зменшите час приготування страв. Перемикачі, за допомогою яких виконується керування варильною панеллю, знаходяться праворуч від конфорок. Таке розташування дуже зручне, оскільки ручки не заважають ставити на панель різний посуд. У кожну ручку перемикача вмонтовано автозапалювання. Вам точно не доведеться брати сірники, що робить варильну плиту абсолютно безпечною. Ви можете бути абсолютно впевненими, що панель працюватиме без проблем та будь-яких перебоїв.

Купуючи продукцію VENTOLUX, розроблену спеціально для українського ринку, Ви робите чудовий вибір. Завжди готові до багатогодинної роботи помічники піклуватимуться про Вас, створюючи затишок,радуючи дизайном та функціональністю Вас та Ваших близьких. VENTOLUX – все найкраще в будинок!

Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK)

Тип поверхні Комбінована
Панель конфорту Загартоване скло
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотне
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59/52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VENTOLUX HSF 631-B3G CEST (BK)

Код товару: 301888
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 57282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 181153
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →