Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY)

Код товару: 212893
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY)

Тип поверхні - газова, кількість конфорок - 4, є, керування - механічне, 58 х 51 х 5 см, кремовий

Ціна: 7439 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY)

Варкова поверхня «Ventolux HG640 втілює в собі компактність, чудовий дизайн та високу практичність. При цьому вартість плити є цілком доступною для більшості споживачів в Україні. Поверхня виготовлена ​​з емальованої нержавіючої сталі, тому чудово поєднуватиметься з інтер'єром у будь-яких колірних тонах. Газова варильна поверхня «Ventolux ― компактна, стильна та потужна плита за доступною ціною. Головною перевагою даної моделі є те, що крім форсунок для природного газу, в комплекті з плитою йдуть форсунки під балонний газ, що дуже зручно для використання в заміських будинках.

Ми переконані, що продукція має бути не лише надійною, а й стильною, аджеготувати за допомогою гарної техніки завжди приємно, а їжа буде смачнішою. Молоді сім'ї, які починають свій спільний шлях, оцінять економічну і якісну техніку Ventolux. Сміливий, цікавий та різноманітний дизайн дозволить завоювати місце у будь-якому інтер'єрі.

Варильні поверхні VENTOLUX мають велику кількість додаткових функцій, що допомагають максимально скоротити час, проведений за приготуванням їжі. Більше не потрібно годинами стояти біля плити, розумна техніка сама подбає про їжу. Достатньо лише налаштувати правильну програму та насолоджуватися отриманим результатом. Тепер не варто перейматися тим, чим здивувати своїх рідних та гостей. Безпека понад усе. Минамагаємося забезпечити максимальний комфорт та безпеку покупців. Усі індукційні та склокерамічні поверхні обов'язково оснащені функцією захисту дітей. Жароміцні матеріали унеможливлюють опіки, а газ-контроль у разі небезпеки завжди перекриє газ.

Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY)

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотне
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Бежевий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 58 х 51

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux HG640-B1 GCEST (IVORY)

Код товару: 38926
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 49909
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221136
На замовлення, 1-3 дні
GORENJE G 642 AB 7525 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →