Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X)

Код товару: 219548
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X)

Варильна поверхня газова • нержавіюча сталь • кількість газових конфорок: 4 • розміри (ШхГ): 59x51 см • нержавіюча сталь.

Ціна: 5805 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X)

Бренд Ventolux створений українцями для українців. З 2005 року наша продукція постійно отримує позитивні оцінки від величезної кількості покупців. Ми не лише постійно реалізовуємо побажання наших клієнтів, а й створюємо нові тренди на ринку побутової техніки. Ми першими стали продавати наймодніші на сьогоднішній день похилі витяжки. Більше того, третина всіх витяжок, які з'явилися у будинках українців за останні 11 років, — це Ventolux. Тільки у нас можна знайти найбільший вибір варильних поверхонь, вбудованих духових шаф і витяжок на будь-який гаманець та смак.

Ми переконані, що продукція має бути не лише надійною, а й стильною, адже готувати за допомогою гарної техніки завжди приємно, а їжабуде смачніше. Молоді сім'ї, які розпочинають свій спільний шлях, гідно оцінять економічну та якісну техніку Ventolux. Сміливий, цікавий та різноманітний дизайн дозволить завоювати місце у будь-якому інтер'єрі.

Наші варильні поверхні та духові шафи мають велику кількість додаткових функцій, які допомагають максимально скоротити час, проведений за приготуванням їжі. Більше не потрібно годинами стояти біля плити, розумна техніка сама подбає про їжу. Достатньо лише налаштувати правильну програму та насолоджуватися отриманим результатом. Тепер не варто перейматися тим, чим здивувати своїх рідних та гостей.

Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X)

Тип поверхні газова
Панель конфорту Нержавіюча сталь
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна -
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Нержавіюча сталь
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59x51 см
вага, кг 12.7 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Ventolux HG L7 CEST (X)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux HG L7 CEST (X)

Код товару: 224910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 153595
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →