Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X)

Код товару: 212964
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X)

Варильна поверхня комбінована • нержавіюча сталь • кількість газових конфорок: 2 • кількість електричних конфорок: 2 • нагрівальні елементи: звичайна спіраль (рапідні) • розміри (ШхГ): 58x51 см • нержавіюча сталь

Ціна: 5805 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X)

Використовуйте два джерела живлення
Комбінована варильна поверхня Ventolux HG 622 B2 S (X) подолає своє завдання в будь-якій ситуації. Це чудова можливість готувати одночасно на електричних та газових конфорках. Такий пристрій особливо актуальний, якщо часто виникають перебої з джерелом подачі газу та енергії. Це ідеальний варіант для заміського будинку. Варильна панель має цікавий дизайн у сучасному стилі. На передньому плані зручно розташовані поворотні перемикачі потужності. Тонкість і компактність дозволяє розташувати прилад, не захаращуючи простір. Такий пристрій стане родзинкою на вашій кухні та забезпечить лише приємне приготування.

Міцність матеріалів
/> Варильна поверхня Ventolux HG 622 B2 S (X) відповідає високим стандартам якості матеріалів, що використовуються. Панель виготовлена ​​із міцної нержавіючої сталі. Такий матеріал довго зберігає початковий вигляд і добре піддається очищенню. Зліва розташовані два традиційні електричні млинці різного діаметру. А праворуч два пальники, які також мають різну потужність та діаметр. Поверх пальників розташовані сталеві покриті емаллю грати. Конфорки розташовані так, щоб було зручно готувати одночасно в різному посуді.

Зручність використання
Поверхня Ventolux HG 622 B2 S (X) виконана з урахуванням різноманітних факторів. Ручки для газових пальників оснащені автоматичним електрозапалюванням. Вамне знадобляться додаткові запальні елементи, сірники та запальнички, що зводить до мінімуму можливість випадкового опіку. Після тривалого натискання на ручку поверніть її, після чого полум'я в пальнику загоряється автоматично. Така поверхня дозволить приготувати смачну вечерю у будь-якій ситуації.

Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X)

Тип поверхні комбінована
Панель конфорту Нержавіюча сталь
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль -
Матеріал стін Емаль
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій нержавіюча сталь
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 58\51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня VENTOLUX HG 622-B2 S (X)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VENTOLUX HG 622-B2 S (X)

Код товару: 224910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 153595
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →