Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450)

Код товару: 10623
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450)

Ширина – 60 см. Потужність – 450 м3/год. 1 двигун. 3 швидкості. Режими роботи - відведення/рециркуляція. Управління – приховане кнопкове. Освітлення – 1х25 Вт. Фільтр – алюмінієвий. Колір - сріблястий

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450)

Функція та завдання витяжки "VENTOLUX Garda 60 BR (450)"полягає у видаленні з кухні всіх запахів і пар, що утворюються при приготуванні їжі на кухні. Її коректна робота залежить від низки факторів, що зумовлюють її продуктивність та довговічність. Щоб підібрати витяжку для вашої кухні, потрібно спочатку уважно оцінити розміри приміщення, в якому вона буде встановлена, таким чином визначивши оптимальну потужність втягування для даного об'єму (стосовно витяжки "VENTOLUX Garda 60 BR (450)") ; Ця перша оцінка також зорієнтує вас у виборі потужності двигуна з урахуванням того, що витяжка повинна забезпечувати як мінімум 8 повних обмінів повітря на годину. Важливо, що ефективністьвитяжки обумовлена ​​також іншими факторами, що стосуються труби, що виводить витяжні пари назовні. Довжина та діаметр труби, кількість вигинів на всій її протязі – це також ті деталі, які потрібно враховувати перед встановленням "VENTOLUX Garda 60 BR (450)".
Металеві протижирові фільтри, що використовуються у витяжці "VENTOLUX Garda 60 BR (450)", як алюмінієві, так і з нержавіючої сталі, миються. Частота промивання фільтрів залежить від експлуатації витяжки "VENTOLUX Garda 60 BR (450)", але в будь-якому випадку їх бажано мити раз на місяць. Мити їх можна гарячою водою з нейтральним милом або навіть у посудомийній машині, але при цьому має бути обрана програма для делікатного миття.У модифікаціях "VENTOLUX Garda 60 BR (450)", оснащених електронною панеллю, встановлюється таймер, що повідомляє про необхідність промивання металевих фільтрів через 30 годин роботи витяжки.
Функцією металевих протижирових фільтрів у "VENTOLUX Garda 60 BR (450)" - є затримка жирних компонентів пари, що утворюються в результаті приготування їжі, що досягається завдяки особливим чином розташованим металевим осередкам, які утворюють ці фільтри. Функцією ж фільтрів на активованому вугіллі для "VENTOLUX Garda 60 BR (450)", завдяки їх підвищеній здатності хімічної фільтрації, є очищення втягнутого повітря від неприємних запахів, що виникають приприготування їжі.

Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450)

Встановлення вбудована
Продуктивність, куб.м/год 450 куб. м/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт н.д.
Кількість швидкостей н.д.
Максимальний рівень шуму, дБ н.д.
Керування кнопкове
Режим роботи відведення/циркуляція
Тип освітлення лампа розжарювання
Інтенсивний режим ні
Фільтр н.д.
Ширина витяжки 60 см
Колір сріблястий

* Технічні характеристики Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Ventolux GARDA 60 BR (450)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux GARDA 60 BR (450)

Код товару: 1591
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212920
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302627
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →