Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB

Код товару: 82856
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB

TM VENTOLUX є №1 з продажу декоративних, похилих, острівних, телескопічних витяжок, що вбудовуються, а також витяжок з деревом. Витяжки VENTOLUX – законодавці модного дизайну, великої потужності, великої гами кольорів та різноманітності розмірів. Кухонна витяжка VENTOLUX FERRARA 60 INOX (750) PB - це модель у кольорі нержавіючої сталі з елементами декорованого скла, що чудово виглядає в будь-яких кухонних інтер'єрах. Вона швидко та ефективно очистить повітря від неприємних запахів та шкідливих випарів, які з'являються у процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною. Витяжка оснащена надійним та довговічним турбо-мотором. Його продуктивність складає 750 м3/год, що радикально вирішує проблему забруднення повітря в приміщенні площею понад 25 м2 з висотою стелі – 3 м. За такої потужності особлива повага викликає знижений рівень шуму двигуна – менше 50 дБ, а якщо бути точним, то – 49 2 дБ. Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Кнопкове керування дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темну пору доби. Висока потужність, якість матеріалів та стильний дизайн – все, що необхідно для повсякденного приготування та завершального штриху на Вашій кухні.

Ціна: 5805 грн
шт

Опис товару Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB

 TM VENTOLUX є №1 з продажу декоративних, похилих, острівних, вбудованих і телескопічних витяжок, а також витяжок з деревом . Витяжки VENTOLUX – законодавці модного дизайну, великої потужності, великої гами кольорів та різноманітності розмірів. Кухонна витяжка VENTOLUX FERRARA 60 INOX (750) PB - це модель в кольорі нержавіючої сталі з елементами декорованого скла, що чудово виглядає в будь-яких кухонних інтер'єрах. Вона швидко та ефективно очистить повітря від неприємних запахів та шкідливих випарів, які з'являються у процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі та шафах, а значить ваша кухнязавжди буде чистою та охайною. Витяжка оснащена надійним та довговічним турбо-мотором. Його продуктивність складає 750 м3/год, що радикально вирішує проблему забруднення повітря в приміщенні площею понад 25 м2 з висотою стелі – 3 м. За такої потужності особлива повага викликає знижений рівень шуму двигуна – менше 50 дБ, а якщо бути точним, то – 49 2 дБ. Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Кнопкове керування дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темну пору доби. Висока потужність, якість матеріалів та стильний дизайн – все, що необхіднодля повсякденного приготування та завершального штриху на Вашій кухні.

Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB

Встановлення Похила
Продуктивність, куб.м/год 750
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 35
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 55
Керування кнопки
Режим роботи відведення
Тип освітлення лампи
Фільтр є
Ширина витяжки 60
Колір чорний

* Технічні характеристики Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Ventolux FIORE 60 X (750) PB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux FIORE 60 X (750) PB

Код товару: 88091
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146524
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159850
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →