Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч VENTOLUX Diana

Код товару: 110262
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч VENTOLUX Diana

Тип: Настільна духовка; Сфера застосування: Домашня; Потужність: 1500 Вт; Тип управління: Механічне;

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Електрична піч VENTOLUX Diana

 Практичність та стиль

Ventolux Diana – сучасна та функціональна електроплита, яка допоможе вам готувати найрізноманітніші страви та не займе багато місця на вашій кухні. Вона стане ідеальним вибором для малогабаритних кухонь або доповненням до основних плит на кухнях, де готують продукти у великих обсягах. Порадує плита та стильним, сучасним дизайном. Виконання у кремовому кольорі допоможе їй стати родзинкою будь-якої кухні.
 
Функції та режими
 
Електрична плита Ventolux Diana працює в трьох основних режимах приготування – випікання, гриль та запікання, використовуючи верхнє+нижнє нагрівання, тільки верхнє або лише нижнє нагрівання. У ній ви зможете готувати овочі там'ясо гриль, запікати дичину, випікати запіканки, тістечка, торти та короваї. Для неї немає нічого неможливого.
 
Управління
 
Керування в даній моделі механічне. Просте та зрозуміле. Вам буде легко регулювати температуру та вибрати режим приготування, а також ви зможете встановити таймер на 90 хвилин. Таймер допоможе вам займатися своїми справами, а звуковий сигнал повідомить вас про закінчення процесу приготування або про те, що вам час підійти до духовки.
 
Термостат
 
Плита обладнана термостатом, який дозволяє регулювати температуру нагрівання в діапазоні від 50 до 250 градусів за Цельсієм. Ви легко підберете оптимальну температуру дляприготування різних продуктів та страв.
 
Конструкція
 
Плита має надійну конструкцію, яка дозволяє звести тепловтрати до мінімуму та забезпечити безпеку та простоту експлуатації. Скляні дверцята з термостійким склом та ущільнювачем добре утримують тепло всередині духовки. Вона не розігрівається, захищаючи користувачів від можливих опіків. Внутрішнє покриття – емаль легкої очистки. Вимити духовку від жиру та бруду після готування буде легко та просто. Нагрівальні елементи з нержавіючої сталі прослужать довго та ефективно.

Електрична піч VENTOLUX Diana Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч VENTOLUX Diana в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч VENTOLUX Diana в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч VENTOLUX Diana

Об'єм камери 45 л
Тип керування Механічне
Потужність 1500 Вт
Кількість режимів приготування 3
Програми Верхнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Верхнє+Нижнє нагрівання
Дисплей ні
Таймер 90 хвилин
Автовимкнення так
Звуковий сигнал так
Напруга 220-240 В
Особливості Гриль
Запікання
Випічка
Габарити (ВхШхГ) 30x60x40 см
Колір Бежевий

* Технічні характеристики Електрична піч VENTOLUX Diana можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч VENTOLUX Diana

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VENTOLUX Diana

Код товару: 154048
На замовлення, 1-3 дні
Rotex ROT350-B 4128 грн
Код товару: 231378
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345283
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →