Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand)

Код товару: 234158
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand)

Духова електрична шафа Ventolux CHESTER 6 TC стане чудовим доповненням інтер'єру кухні, адже виготовлена ​​в класичному чорному кольорі. Внутрішня частина духовки покрита емаллю легкого очищення, завдяки якій Вам достатньо протерти стінки та лист губкою зі спеціальним миючим засобом.

Ціна: 10019 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand)

   Духова шафа Ventolux CHESTER 6 TC реалізована у вигляді зручного великого апарату, має корисний об'єм 70 л. Така велика камера вміщує практично будь-які варіанти багатоярусних тортів, великої птиці та інших габаритних десертів і основних страв. При цьому техніка відносно невелика, займає нішу класичного розміру і відмінно доповнює кухонний інтер'єр.

 Приготування їжі здійснюється за допомогою 6 вбудованих програм, заснованих на різних підходах, щоб ви могли вибрати оптимальну в кожному конкретному випадку. Автоматичне відключення кожного з вибраних режимів дозволить не турбуватися про те, що техніка перетримає страву – це виключено. За рахунок цієїопції ви зможете, не відволікаючись від приготування, виконувати інші завдання.
Рукоятки управління мають будову, при якій ви можете втиснути їх врівень з основною поверхнею. Це дуже зручно, тому що ви не відчуєте дискомфорту під час очищення панелі керування від забруднень. Інші елементи взаємодії утворюють цілісний дружній користувача інтерфейс, який ви освоїте максимально швидко. Внутрішня поверхня стін духовки оброблена складом з емалі швидкого очищення. Вона дуже гладка за структурою і не збирає на собі жиру, за рахунок чого ви зможете максимально просто усунути забруднення всередині

Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand)

Тип Електрична
220 В
Енергоспоживання клас: А
Об'єм 70 л
Енергоспоживання 0,77 кВт/год
Керування Механічні ручки + сенсорні кнопки
Особливості
чорне скло (SCHOTT, made in Germani), ручки управління, що топлюються, тангенціальна система вентиляції, внутрішнє скло LOW-E
Дисплей Є
Система очищення Емаль легкого очищення
Потужність, Вт 2275 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Особливості Ні
Кількість дверних окулярів 2
Режими 6 - розморожування, верхній та нижній нагрівальний елементи+вентилятор, верхній та нижній нагрівальний елемент, верхній нагрівальний елемент, нижній нагрівальний елемент, верхній гриль
Колір Чорний
Габарити 59,5 х 59,5 х 54,5 см
27 кг

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VENTOLUX CHESTER 6 TC (Sand)

Код товару: 84672
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301886
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308724
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →