Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG)

Код товару: 254776
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG)

Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki Green (VEO GO 15M KG) - класична стильна сумка через плече без об'єму. Де б ви не опинилися, з цією сумкою на плечі на вашій стороні ви будете насолоджуватися швидким доступом до верхнього клапана, який зручно відкривається від вашого тіла, що дозволяє легко знімати ваше спорядження.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG)

Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki Green (VEO GO 15M KG) - класична стильна сумка через плече без об'єму. Де б ви не опинилися, з цією сумкою на плечі на вашій стороні ви будете насолоджуватися швидким доступом до верхнього клапана, який зручно відкривається від вашого тіла, що дозволяє легко знімати ваше спорядження.
 
Розміри бездзеркальних камер / камер CSC / гібридних камер незначно різняться, тому для забезпечення щільного прилягання всіх моделей VEO GO 15M має внутрішній відсік великого розміру з міцною знімною перегородкою, яка при встановленні на місце надійно фіксує камеру відповідно до її положень. розмір, та секції від додаткового відсіку для додаткового спорядження. Двазовнішні кишені входять в комплект для всіх інших предметів першої необхідності, таких як карти пам'яті, кришка об'єктива та смартфон. І вони зручно розташовані саме там, де вони вам потрібні, або у відділенні на блискавці, або у потайній передній кишені.
 
Додаткові функції забезпечують максимальну продуктивність, включаючи неперевершену якість, матеріали та конструкцію сумки, додаткові зовнішні сполучні кільця та петлі, а також наш дощовий чохол з повним покриттям.
 
VEO GO 15M зручно носити на грудях або перекидатися через плече за допомогою плечового ременя з м'якою підкладкою, в той час як ручка ідеально підходить для сценаріїв захоплення та бігу, а такожє відповідним рішенням для підвішування.
 
Особливості моделі:
  • Завжди захищений - м'який з усіх боків
  • Надійно - повна застібка-блискавка
  • Жодних проблем - світлий інтер'єр полегшує пошук речей
  • Добре організовано - спеціальні кишені для всього необхідного
  • Класичний стиль - функціональність, що поєднується з дизайном
  • Зберігати у сухому стані - дощовик з повним покриттям

Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG)

Тип Сумка для камери
Матеріал Поліестер
Забарвлення Хакі-зелений
Розміри Зовнішні розміри, див: 19.35 x 18.08 x 12.4
Внутрішні розміри, див: 18.08 x 15.88 x 10.46
Вага: 0.31 кг

* Технічні характеристики Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard VEO GO 15M Khaki-Green (VEO GO 15M KG)

Код товару: 337060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337062
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →