Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black)

Код товару: 309526
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black)

З випуском серії біноклів VEO ED, компанія Vanguard підняла планку співвідношення ціни, якості та продуктивності оптики на новий рівень. Vanguard VEO ED 10x50 WP - добре збалансований, легкий та міцний водонепроникний бінокль, оснащений оптикою преміум-класу, який з першого погляду чіпляє око ергономічним та проробленим до дрібниць дизайном.

Ціна: 11481 грн
шт

Опис товару Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black)

Компанія стала першою, хто представив на ринку біноклі в легкому та надміцному карбоновому композитному корпусі, одягненому в преміальне гумове захисне покриття Mitsubishi Rubber Armor (точно таке саме, як використовується для обробки деталей інтер'єру спорткарів Mitsubishi). Лінзи об'єктивів виконані з низькодисперсного ED-скла і мають повне багатошарове широкосмугове покриття, що просвітлює. На призми з оптичного скла BAK4 нанесено фазорегулююче покриття. Всі ці вдосконалення покликані зменшити хроматичну аберацію та забезпечити передачу яскравих та точних кольорів у високій роздільній здатності. Крім водонепроникності та надійного захисту від ударів, Vanguard VEO ED 10x50 WP захищений від утворення внутрішнього конденсату, а також від появи подряпин оптики та скупчення на поверхні лінз води, олій та бруду. Це всепогодний багатофункціональний бінокль, який точно не підведе в екстремальних умовах. Як і заведено в компанії Vanguard, якості аксесуарів бінокля приділив

Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black)

Тип Бінокль
Частота наближення 10х
Захист Водонепроникність
Тип дизайну Обертаюча призма Roof
Френдеринг Постійна

* Технічні характеристики Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard VEO ED 10x50 WP Black (VEO ED 1050 Black)

Код товару: 249282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332095
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →