Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR)

Код товару: 231385
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Персонал Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR)

Іноді фотограф потребує більшої стійкості, ніж забезпечує монопод класичної конструкції, але далеко не завжди є можливість взяти з собою або встановити повноцінний триніжний штатив, наприклад на концертах, спортивних заходах або в поході. І це якраз ті випадки, коли монопод Vanguard VEO 2 проявить себе якнайкраще. Завдяки системі опори Tri-Feet, цей монопод вільно і без підтримки стоїть у вертикальному положенні з приєднаним обладнанням і вимагає мінімум місця для встановлення. Крім того, дана модель має найбільш широкий діаметр перерізу секцій, кожен затискач витримує до 100 кг осьового навантаження, а штативна головка розрахована на навантаження до 6 кг, що дозволяє монопод служити опорою для досить важкого обладнання.

Ціна: 4558 грн
шт

Опис товару Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR)

Vanguard VEO 2 AM-264TR - це чотирисекційний алюмінієвий монопод, який завдяки кульовому шарніру з механізмом блокування в основі може використовуватися для панорамування і навіть відеозйомки навіть без штативної головки. Якщо все ж таки є необхідність приєднати штативну головку, верхній монтажний майданчик має різьбове кріплення чверть дюйма і додатково три фіксуючі гвинти для максимально надійного кріплення головки штатива.

 
Компанія Vanguard завжди асоціюється із зручністю та задоволенням використання своєї продукції. Монопод оснащений м'яким легким ременем на зап'ясті та карабіном, які дозволяють швидко змінювати локацію та переносити монопод у нове місце зйомки.та спостережень. Також монопод має силіконову накладку на верхній секції для зручності захоплення та керування, та гумову кришку, що приховує гвинт майданчика монопода. Абсолютно всі деталі, що мають навантаження, виконані з металу.
 
Tri-Feet. Займаючи не набагато більше місця для встановлення, ніж традиційний монопод, система опори Tri-Feet робить монопод стійким та універсальним, дозволяючи якісніше проводити не тільки фото, а й відеозйомку. Три ніжки знаходяться складеним у транспортному положенні, але миттєво розкладаються за необхідності зйомки. Завдяки використанню кульового шарніра в основі, монопод можна плавно нахиляти в будь-який бік, а також обертати навколо своєї осі на360°, уможливлюючи панорамну зйомку навіть без використання штативної головки. Якщо необхідно отримати максимальну стійкість - гайковий фіксатор блокує рух кульового шарніра.
 
Alu 6063-T5. Вага штатива та стійкість штатива є одними з найважливіших його характеристик. Сплави на основі алюмінію є оптимальним матеріалом для виробництва штативів з точки зору міцності, малої ваги та оптимальної вартості. До телескопічних секцій штативів не пред'являється високих вимог щодо міцності та навантаження, проте важливо отримати ідеальний профіль з гладкою поверхнею та високою придатністю до анодування. Алюмінієвий сплав Alu 6063-T5 (AL-Mg-Si) відноситься до сплавів середньоїміцності, проте він легший, має кращий опір корозії, формує ідеальні форми методом екструзії та максимально підходить для нанесення міцних захисних покриттів методом анодування, на відміну від інших популярних алюмінієвих сплавів.
 
 
Основні характеристики штатива:
 
  • Тип штатива: монопод
  • Кількість секцій: 4
  • Тип фіксатора секцій: швидкий затискач цангового типу Quick-twist Lock (витримують осьове навантаження до 100 кг на кожну секцію)
  • Діаметр секцій ніжок, мм: 26, 23, 20, 17
  • Матеріал штативу: алюмінієвий сплав Alu 6063-T5
  • Максимальне навантаження, кг: 6
  • Максимальна висота зйомки, див: 164
  • Мінімальна висотазйомки, див: 57
  • Довжина штатива у складеному стані, див: 57
 
Додаткові характеристики штатива:
 
  1. Кут нахилу монопода: +/-15°
  2. Протиковзка накладка з полімерного каучуку NBR50 верхньої секції для зручності захоплення (стабільний при температурі до -40°С до +100°С)
  3. Діаметр верхнього майданчика, мм: 50
  4. різьблення верхнього майданчика: 1/4 - 20 UNC
 
Комплектація:
 
  • Штатив
  • Темляк на руку
  • Карабін
  • Шестигранний ключ
 
Габаритні розміри:
 
  • Розміри без упаковки, мм: 570x80x80
  • Розміри в упаковці, мм: 575x105x100
  • Вага без упаковки, кг: 0.89
  • Вага в упаковці, кг: 1.22

Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Персонал купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Персонал и купити Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR)

* Технічні характеристики Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Штатив Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard VEO 2 AM 264TR (VEO 2 AM 264TR)

Код товару: 251997
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231371
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231374
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →