Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42)

Код товару: 252026
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42)

Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42) забезпечує високу якість зображення, стійкість до несприятливих погодних умов та зручність експлуатації. Ви можете розраховувати на чітке, висококонтрастне зображення та правильне перенесення кольорів.

Ціна: 10350 грн
шт

Опис товару Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42)

Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42)
 
Біноклі Spirit XF перевершують інші моделі у своєму ціновому діапазоні. Біноклі цієї серії забезпечують: високу якість зображення, стійкість до несприятливих погодних умов та зручність експлуатації. Ви можете розраховувати на чітке, висококонтрастне зображення і правильну передачу кольору, завдяки використанню в конструкції призм BaK4 roof і покриттю лінз, що просвітлює. 100% водо і туманонепроникність і гумовий ударостійкий корпус дозволяють використовувати біноклі Spirit XF на відкритому повітрі, в складних погодних умовах. Унікальна конструкція корпусу "Open Bridge" робить біноклі Spirit XF надзвичайно легкими, компактними та зручними навіть.при тривалому спостереженні.
 
Emerald coating
Emerald coating – особливістю даної моделі є використання покриття лінз Emerald Coating. Це повне багатошарове покриття спеціально розроблене для повного пропускання видимого спектру світлових променів з посиленням зелених тонів, що особливо корисно для захоплених любителів природи, оскільки забезпечує насиченість та натуральність зелені в тінях та відмінну яскравість зображення загалом.
 
Спеціальне фазокоригуюче покриття
P2 Phase Coating - спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Вартість такого покриття дуже висока, апроцес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі лише відомі виробники оптики. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. P2 Phase Coating коригує це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичногоприладу призменної системи Roof.
 
Водонепроникна конструкція
Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.
 
Корпус зсередини заповнений сухим азотом
Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом, що унеможливлює конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливомвологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить у своєму складі парів води та не конденсується.

Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42)

Тип Бінокль
Частота наближення 8кс
Особливості Оптична конструкція: призма Roof
Лінзи: з багатошаровим покриттям, що просвітлює (Fully Multi coated)
Призми: BAK4 з фазокоректуючим покриттям P2
Водостійкість: 100% тумано та водозахист.
Фокусування: центральним колесом
Корпус: з нековзним текстурованим покриттям
Поворотно-висувні наочники
Можливість кріплення штативу
Захист Вологозахищений
Тип дизайну Roof
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Діаметр об'єктива, мм: 42
Розмір вихідної зіниці, мм: 5.25
Видалення вихідної зіниці, мм: 20
Фактор сутінків: 18.33
Світлосила: 27.56
Мінімальна відстань фокусування, м: 2.1
Поле зору м/1000 м: 136
Кут огляду: 7.8°
Корекція діоптрію: +5/-5

* Технічні характеристики Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard Spirit XF 8x42 WP (Spirit XF 8x42)

Код товару: 342066
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249280
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324527
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →