Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT)

Код товару: 252024
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT)

Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT). Серія оптичних приладів Vanguard Endeavor завжди символізує прагнення створити найбільш інноваційні товари у своїй галузі за конкурентною ціною. <Піде хороший не тільки на полюванні, а також під час морської прогулянки та для подорожей.

Ціна: 19440 грн
шт

Опис товару Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT)

Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT)
 
Серія оптичних приладів Vanguard Endeavor завжди символізує прагнення створити найбільш інноваційні товари у своїй галузі за конкурентною ціною. І бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge цілком дає можливість оцінити, наскільки великим це було прагнення, і наскільки вдалою була реалізація. Ефективне покриття камуфляжу Realtree EDGE™ робить цю модель однією з найбільш затребуваних біноклів для захоплених мисливців.
 
З огляду на те, що в об'єктивах Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge застосовані низькодисперсні ED-скла з фірмовим покриттям, що просвітлює Advanced MultiGuard® Coatings, призми мають фазову корекцію і високорефлективнесрібне покриття V-Max, а магнієвий корпус герметизований за класом захисту IPX7 і заповнений азотом, - то, безумовно, відмінні світлопропускні характеристики, точна передача кольору, висока роздільна здатність і контраст зображення, а також водонепроникність, ударостійкість і захист від конденсату даної моделі не викликають сом .
 
Але, мабуть, головною відмінністю всієї продукції Vanguard є непідробне задоволення від її використання. І бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge – не виняток. Якість складання, підібрані матеріали, точність механічних вузлів, ефективний камуфляж та зручність аксесуарів можна оцінити з першого знайомства з біноклем. Особливої ​​увагизаслуговує на двошарнірну конструкцію корпусу з відкритим мостом. Таке рішення, безумовно, підвищує жорсткість всього корпусу. Але це не головне. Варто лише один раз взяти в руки бінокль із відкритим мостом, щоб відчути зручність його використання та переваги такої конструкції.
 
Цю модель насамперед можна рекомендувати досвідченим мисливцям. Однак Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge буде добре і як універсальний бінокль, який, завдяки класу оптики та відмінному виконанню, буде гарний не тільки на полюванні, але і під час морської прогулянки, і для подорожей, і точно буде незамінним для любителів спостерігати за природою.

Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT)

Тип Бінокль мисливський
Частота наближення Максимальна кратність: 10 x
Особливості Лінзи: ED лінзи зі скла з наднизькою дисперсією та повним багатошаровим просвітленням Advanced MultiGuard® Coatings (Fully Multi coated)
Розташування оптичних елементів: об'єктив - 3 лінзи у 2-х групах, окуляр - 5 лінз у 3-х групах
Призми: BAK4 з фазокоректуючим покриттям і срібним покриттям, що відбиває.
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Замок-фіксатор механізму діоптрійної корекції
Корпус: з відкритим мостом Open Hinge, з магнієвого сплаву з профільованим ковзанням.
Захист Захист від запотівання: завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Тип дизайну Оптична конструкція: призова, що обертає Roof
Френдеринг Фіксована

* Технічні характеристики Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard Endeavor ED 10x42 WP Realtree Edge (Endeavor ED 1042 RT)

Код товару: 324644
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231181
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159483
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →