Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178)

Код товару: 252295
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vango
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178)

Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178) є найбільш компактним у лінійці виробника. Має порівняно невелику вагу, що дозволяє переносити її навіть у рюкзаку, але при цьому має всі корисні конструктивні особливості повнорозмірних кемпінгових наметів.

Ціна: 22704 грн
шт

Опис товару Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178)

Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178) є компактним в лінійці виробника. Має порівняно невелику вагу, що дозволяє переносити її навіть у рюкзаку, але при цьому має всі корисні конструктивні особливості повнорозмірних кемпінгових наметів.
 
Затемнена спальна зона Nightfall Bedrooms з індивідуальним розміром спального місця 60 см подарує міцний ранковий сон під час сходу сонця. Завдяки фірмовій системі AirBeam® установка намету займає близько 8 хвилин. Зовнішній тент виготовлений із тканини Sentinel Active, спеціально розробленої для забезпечення відмінної якості та мінімальної ваги. У тканину вплетена поліефірна нитка, яка на 97% захищає внутрішню.простір від УФ-променів. Крім того, намет має досить високий рівень водозахисту.
 
Особливості:
•   AirSpeed® Valve - завдяки новому двосторонньому клапану, користувач може оперативно і без зайвих зусиль накачати або спустити повітря з опорних балок Vango AirBeam®.
•   Nightfall Bedrooms - спальне місце виконане з темної тканини, яка захищає від яскравого світла під час сходу сонця.
•   Double Action Pump - ергономічний насос подвійної дії дозволяє легко надути або здути каркас намету. Постачається в комплекті з регулятором тиску та зручною сумкою для перенесення.
•   Inflatable AirBeam® Structure - технологія AirBeam® гарантує, що наметбуде встановлена ​​протягом декількох хвилин, створюючи міцну та жорстку конструкцію, що дозволяє спокійно насолоджуватися відпочинком.
•   Fully Taped Seams - всі шви дна та тенту намету проклеєні спеціальною стрічкою, гарантуючи захист від проникнення вологи в дощову погоду.
•   Sentinel Active Fabric - нова тканина Sentinel Active має високу міцність і водонепроникність до 3000 мм водяного стовпа, забезпечуючи відмінну якість у поєднанні з невеликою вагою та компактними розмірами упаковки.
•  Linked-In Groundsheet - спосіб кріплення підлоги тамбуру до зовнішнього тенту за допомогою петель для додаткового захисту від проникнення вологи та комах. Підлога тамбура може бути легко від'єднана і згорнута,якщо в ньому немає потреби.
• Waterproof PE Groundsheet - підлога намету з міцного, зносостійкого матеріалу, здатного протистояти суворим погодним умовам.
•  Diamond Clear Windows - максимально прозорі вікна з ПВХ для покращеної видимості та освітленості.
•   Toggled Privacy Curtains - штори на вікнах забезпечують конфіденційність, їх можна згорнути, коли вони не використовуються.
•  Bedroom Pockets - зручно розташовані кишені для зберігання речей першої необхідності.
•   Queen Size Bedrooms - спальне місце з розрахунку 60 см на одну людину дозволяє використовувати надувні матраци або ліжка для комфортного сну.
• TBS®II Tension Band System - запатентована системавід Vango забезпечує стійкість намету в несприятливих умовах, особливо при сильному мінливому вітрі. При натягу стрічки фіксують дугу в 3-х точках і зменшують поперечне зміщення. Налаштуйте TBS®II, щоб усунути провисання. Не перетягуйте, оскільки це може деформувати дуги. Можна прибрати у безвітряну погоду.
•  Lantern Hanging Points - точки кріплення для кемпінгового ліхтаря.
•   Easy Pack Carry Bag - сумка для перенесення упакованого намету на короткі відстані.
•   High Visibility Guylines - яскраві відтяжки добре видно в умовах низького освітлення.
•  Fully Wind & Rain Tested - намети Vango пройшли погодні випробування відповідно до стандарту EN ISO 5912. Цей наметпідходить для використання у сиру погоду. Слід уникати штормів та екстремальних погодних умов.
•   Fire Retardant Fabrics - тканина намету має заводську обробку протипожежною сумішшю відповідно до стандарту EN ISO 5912. Тканина, просочена спеціальним засобом, уповільнює та обмежує поширення полум'я вогню та значно знижує токсичні випари та димовиділення в процесі горіння. Протипожежні суміші нешкідливі для здоров'я людини, екологічно чисті та нетоксичні.

Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178)

Тип Намет
Потужність Чотиримісна
Дизайн Двошарова
Призначення Для кемпінгу
Наявність тамбуру Є
Форма Тунель
Рамка Надувні опорні балки Vango AirBeam®
Зовнішній тент Sentinel Active, 70D Polyester, 3000 мм вод. ст., UPF30+
Матеріал спального відділення Breathable Polyester (дихаючий поліестер)
Стать Polyethylene (поліетилен)
Розміри Розміри: 425 х 255 х 140 см
Розміри упаковки: 75 х 31 х 31 см
Вага 9.6 кг

* Технічні характеристики Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Vango Skye II Air 400 Herbal (928178)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vango Skye II Air 400 Herbal (928178)

Код товару: 380803
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360389
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360391
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →