Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green

Код товару: 167927
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vango
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рюкзаки Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green

об'єм-20 л, вага-0,42 кг, Caribbean Green (зелений), Cationic Nylon 420D PU, 48х28х20 см

Ціна: 903 грн
шт

Опис товару Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green

Нова серія міських рюкзаків Vango виконана з дуже міцного та зносостійкого сучасного матеріалу Cationic Nylon, що має чудовий зовнішній вигляд. Vango Lyt 20 - це малий міський рюкзак, який не обтяжений такими додатковими елементами, як пояс на стегнах або петлі для спорядження. Рюкзак має одне основне відділення та вертикальну фасадну кишеню на блискавці. Навіть при невеликому обсязі, тут можна розмістити всі речі першої необхідності для використання в межах міста. Разом з тим рюкзак оснащений нагрудною стяжкою, має світловідбивні елементи та обладнаний під гідратаційну систему, що робить його зручнішим для велопоїздок у межах міста та за містом. Модель має фірмову системувентиляції спини AirForce back system, що забезпечує активніше провітрювання спини.

 
Система підвісу та спинки:
  • Спіна: анатомічна форма складається з вертикальних щільних пінополіуретанових подушок, обшитих дихаючою сітчастою тканиною, і вертикального вентиляційного каналу.
  • Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає.
  • Нагрудна стяжка: регульована по довжині та висоті.
Особливості конструкції:
  • AirForce back system - вентиляційна система, сформована двома вертикальними м'якими пінополіуретановими подушками з сітчастою тканиною та центральним вентиляційним.каналом, завдяки чому тепле повітря піднімається природним шляхом нагору, забезпечуючи провітрювання спини.
  • AirMesh - міцна сітчаста тканина, якою обтягнута м'яка спинка та плечові шлейки рюкзака, збільшує ефект провітрювання.
  • Вертикальна фасадна кишеня, що закривається замком на блискавці.
  • Внутрішній органайзер для розміщення дрібних речей.
  • Фурнітура від американської компанії National Molding Corporation - найбільшого виробника пластикової фурнітури під маркою Duraflex, яка є еталоном для туристичного спорядження. Вироби витримують значні механічні та температурні навантаження та є практично вічними.
  • Блискавки замків від відомої торгової марки SBS маютьдодатковий захист від попадання вологи. Також вони мають підвищену міцність роз'ємів та дозволяє витримувати велику кількість циклів відкриття/закриття.
  • Сумісний з більшістю питних систем.
  • Світловідбивні елементи для ідентифікації в нічний час.
  • Сумісний з форматом А4.

Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рюкзаки и купити Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green

Забарвлення зелений
Категорія Рюкзаки
З'єднання Cationic Nylon 420D PU
Розмір 20 л
Розміри 48х28х20 см
Огляд міський

* Технічні характеристики Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак Vango Lyt 20 Caribbean Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vango Lyt 20 Caribbean Green

Код товару: 194569
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 194570
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 194571
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →