Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M)

Код товару: 240015
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Urge
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Показує велосипед Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M)

Вело шолом Urge AllTrail нова модель спеціально розроблена для любителів гірського велосипеда та подорожей. Легкий, зручний і добре продуваний шолом, виготовлений за технологією In-Mold. Технологія In-Mold з'єднує міцну зовнішню оболонку з полікарбонату з внутрішнім ударо-поглинаючим матеріалом, додаючи конструкції міцності та уникаючи зайвої ваги.

Ціна: 3784 грн
шт

Опис товару Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M)

Вело шолом Urge AllTrail нова модель спеціально розроблена для любителів гірського велосипеда та подорожей. Легкий, зручний і добре продуваний шолом, виготовлений за технологією In-Mold. Технологія In-Mold з'єднує міцну зовнішню оболонку з полікарбонату з внутрішнім ударо-поглинаючим матеріалом, додаючи конструкції міцності та уникаючи зайвої ваги. Вело шолом Urge AllTrail оптимізує потік повітря всередині шолома, щоб відчувати свіжість протягом усього дня. Надійно закрита потилиця готова до серйозних спусків і випробувань. Жорсткий, знімний козирок убереже Вас не тільки від яскравого сонця, а й від гілок, що летять в обличчя. Знімна гідрофільна підкладка оброблена антибактеріальним складом, допомагаючи Вам ефективновідводити піт під час їзди. Молекули поту через гідрофільні зони в мембрані виводяться на зовнішню сторону мембрани, де вони можуть безперешкодно випаруватися, не потрапляючи Вам у вічі. Система припасування шолома за розміром Вашої голови проводиться досить зручно за допомогою однієї руки, а варіативний ремінь із вузловими точками забезпечує блискучу посадку та відчуття. Чудове співвідношення ціни, якості, комфорту та безпеки. У цій моделі зручно перебувати весь день і не боятися сонячного удару. Ваша поїздка триватиме доти, доки ваші ноги крутитимуть педалі завдяки комфорту та великим вентиляційним отворам. Високоякісна обробка цього шолома та його ціна практичнонеймовірні. Характеристики: Виробник: Urge (Франція) Модель: AllTrail Призначення: MTB Матеріал: EPS з оболонкою з полікарбонату Підкладка: м'яка гідрофільна Кількість вентиляційних отворів: 13 шт з внутрішніми каналами. Система регулювання розміру: Cinch ONE™ Технологія відведення поту: Anti-microbial padding TransTextura Plus™ Колір: білий Вага: 310 грам Сертифікат: CE1078 - CPSC 1203 - AS/NZS 2063

Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Показує велосипед купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Показує велосипед и купити Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M)

Розмір S/M, 54-57 см
Огляд шолом
Забарвлення білий
Тип велошлем
Змінні антибактеріальні вставки є
Категорія жорсткий
Вага 310 г
Кількість отворів 13
додаткові характеристики Технологія відведення поту: Anti-microbial padding TransTextura Plus

* Технічні характеристики Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Urge AllTrail білий S/M, 54-57 см (UBP21651M)

Код товару: 193686
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193762
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339925
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →