Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон

Код товару: 187470
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: UNIQUE
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонні набори UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон

Силіконовий пензлик UNIQUE UN-1750 (DO4A) - надзвичайно зручний та необхідний кухонний аксесуар. Виготовлена ​​із абсолютно безпечного харчового силікону. Розмір пензлика універсальний і підійде для безлічі кулінарних цілей. Силіконовий пензлик нагоді для обробки випічки яйцем або олією, покритті готових тортів кремом або глазур'ю. Також вона зручна якщо необхідно розподілити невелику кількість олії по поверхні сковороди при смаженні млинців, млинців, оладок або при випіканні на деку.

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон

 Силіконовий пензлик UNIQUE UN-1750(DO4A) - надзвичайно зручний та необхідний кухонний аксесуар. Виготовлена ​​із абсолютно безпечного харчового силікону. Розмір пензлика універсальний і підійде для безлічі кулінарних цілей. Силіконовий пензлик нагоді для обробки випічки яйцем або олією, покритті готових тортів кремом або глазур'ю. Також вона зручна якщо необхідно розподілити невелику кількість олії по поверхні сковороди при смаженні млинців, млинців, оладок або при випіканні на деку.

UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонні набори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонні набори и купити UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон

Матеріал інструментів Силікон/пластик
Огляд Пензлик
Розміри Довжина – 21 см
Ширина ручки – 3 см
Товщина – 1 см
Забарвлення червоний
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UNIQUE Пензлик UN-1750 (DO4A) силікон

Код товару: 175004
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175141
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 272672
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →