Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow

Код товару: 232399
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Umidigi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow

Корпус девайса зібраний якісно, ​​із міцного пластику та захищений практично від усього. Гаджет по праву знаходиться в розділі «захищені смартфони» - він не боїться падінь, ударів та спокійно переносить зміну температури. Він також може занурюватися на глибину до півтора метра і легко переносить знаходження у бруді та піску. Підтвердження тому – сертифікати IP68, IP69K та відповідність класу MIL-STD-810G. Лицьова панель зустрічає досить великим дисплеєм із вбудованою фронталкою. Зворотний бік містить фірмовий логотип, основний фото модуль і цікавий мінімалістичний візерунок. Купити UMIDIGI Bison GT можна у сірому кольорі з помаранчевими або жовтими вставками.

Ціна: 15050 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow

 Екран Вирішивши купити смартфон, за його ціною ви отримаєте хорошу LCD IPS матрицю з роздільною здатністю 2340х1080рх. На діагоналі 6.67 дюйма вона демонструє шикарну за своєю плавністю та деталізацією картинку. Завдяки широкому куту огляду та властивостям екрану, ви зможете працювати з девайсом за будь-якого освітлення. Не треба буде власнику турбуватися про пошкодження – захисне скло Gorilla Glass про це подбає. Не підведе і «залізо» - відмінний для своєї ціни чіпсет Helio G95 з відео прискорювачем Mali-G76, при 8Гб ОЗУ. Вони дозволять вам запускати будь-які програми, з невеликою лише оглядом на вимоги. Вбудована пам'ять завезли цілих 128Гб і його ще можна розширити завдяки гібридному слоту microSD.Акумулятор Батарея ємністю 5150мАч дозволить залишатися на зв'язку три-чотири дні. Порадує і функція швидкого заряджання на 33W - вона заповнить енергію в найкоротший термін. Камери Захищений гаджет, проте пропонує чудові об'єктиви. Якщо ви любите знімати на телефон, то UMIDIGI Bison GT буде гарною ідеєю. Основний модуль з роздільною здатністю 64+16+5+5Мп та потрійним LED-спалахом зробить ваші фото по-справжньому живими та якісними.

Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 10
Показувати Розмір екрану
6.67"
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність екрану
2340 х 1080px (FHD+)
Додаткові особливості
2.5D скло, Gorning Gorilla Glass 5
ЦП MediaTek Helio G95
Кількість SIM -карт 2
Функції пам'яті Об'єм оперативної пам'яті
8 Гб
Об'єм вбудованої пам'яті
128 Гб
Камера Основна камера
64+16+5+5 Мп
Модель датчика
CMOS
Діафрагма
f/1.89
Фронтальна камера
32 Мп, f/2.0
Автофокусування
Так
Функція розпізнавання осіб
Так
Доступ в Інтернет 2G, 3G, 4G
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання USB Type-C (OTG)
Тип акумулятора 5150 мАг
Організатор Є
Стандарти 2G, 3G, 4G
Забарвлення Чорний, жовтий

* Технічні характеристики Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Umidigi Bison GT Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Umidigi Bison GT Yellow

Код товару: 312407
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324721
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324736
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →