Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red

Код товару: 237932
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Umidigi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red

Головною особливістю пристрою стане якісна камера та удароміцний корпус. Смартфон має захист за стандартом IP68 та IP69K. Це ідеальний гаджет для тих, хто веде активний спосіб життя. Абсолютно новий дизайн для спорту та активного відпочинку міцний, але легкий та тонкий.

Ціна: 9116 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red

Головною особливістю пристрою стане якісна камера та ударостійкий корпус. Смартфон має захист за стандартом IP68 та IP69K. Це ідеальний гаджет для тих, хто веде активний спосіб життя. Зовсім новий дизайн для спорту та активного відпочинку Міцний, але легкий та тонкий Ви ніколи не бачили такого телефону з камерою. Вам не потрібно турбуватися про те, де зробити чудові фотографії або як захистити свій пристрій, UMIDIGI BISON міцний, але легкий та тонкий. Нова ера довговічності камерофонів Класи IP68 та IP69K, MIL-STD-810G UMIDIGI BISON має рейтинги IP68 та IP69K і досить міцний, щоб витримувати суворі умови довкілля. IP68 означає, що він водонепроникний на глибині до 1,5 метрів протягом 30 хвилин і захищений відпилу, бруду та піску. IP69K дозволяє телефону витримувати випробування на термічне прання пором, витримуючи високий тиск води 100 бар (1450 фунтів на кв. дюйм) та високу температуру води 80 ℃. Не знімайте рукавички Режим рукавичок Вам не потрібно знімати рукавички. Робіть більше завдяки покращеним сенсорним функціям для роботи в рукавичках та у вологих умовах. Дисплей Umidigi Bison отримав OGS дисплей діагональ якого складає 6.3 дюйми. Роздільна здатність FHD+ на 2340x1080 пікселів. Показники яскравості та контрастності непогані. Вигляд зображення зберігається навіть при прямих променях сонця. Закритий екран міцним склом Corning Gorilla Glass 5. Продуктивність За продуктивність у новинці відповідають процесор Mediatek Helio P60, 6 ГБоперативної пам'яті та графічний прискорювач Mali G72MP3, вони без проблем запустять ресурсомісткі ігри на середньо-високих налаштуваннях графіки. Для зберігання даних передбачено накопичувач на 128 ГБ, який можна збільшити за допомогою картки MicroSD. Камери Модуль камер в Umidigi Bison складається з чотирьох сенсорів на чолі з популярним сенсором Sony IMX586 на 48 Мп, ультраширококутний сенсор на 16 Мп та два допоміжні сенсори по 5 Мп. Вся ця зв'язка подарує безліч якісних знімків як за денних, так і вечірніх фотосесій. Фронтальна камера встановлена ​​на 24 Мп. Основна камера Sony 48MP Ultra Clarity Знімайте масивні деталі Удосконалена основна камера Sony 48MP, створена для отримання більш детальної інформації,призначена для отримання чітких та чітких фотографій. Зберігайте всі спогади навіть під водою Режим підводної камери UMIDIGI BISON підтримує режим підводної камери, оптимізований для підводної фотографії. Не потрібно торкатися екрана, просто натисніть кнопку «Підводна камера» (кнопка, що настроюється), щоб однією рукою відобразити прекрасний підводний світ за допомогою чотириядерної камери 48 МП.

Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red

Тип пристрою смартфон
Операційна система Android 10.0
Показувати 6,3
ЦП MediaTek Helio P60
Матеріал корпусу Полікарбонат + гума
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Система навігації GPS, A-GPS, Galileo, Glonass, BeiDou
Wi-Fi Є
Bluetooth Є
NFC Є
Функції пам'яті Оперативна пам'ять 6 Гб
Камера 24МП
Макс. Резолюція відео 2340х1080
Доступ в Інтернет Wi-Fi
Розваги та мультимедіа Автофокус, Стабілізація, LED-спалах
Інтерфейси та з'єднання Type-C
OTG
Тип акумулятора незнімний 5000 мАг
Організатор є
Стандарти 4G (LTE)
Обладнання Телефон 1шт.
Коробка 1шт.
Зарядний пристрій 1шт.
Кабель живлення 1 шт. (USB) (Type-C)
Навушники 1 шт. (Уточнювати)
Інструкція 1 шт.
АКБ 1 шт.
Гарантійний талон 1шт.
Додатково 1 Скріпка 1шт. (Інструмент для відкриття слота SIM) Джерело: beconnect.com.uaДжерело: beconnect.com.ua
Особливості Технологія захисного скла - Corning Gorilla Glass
Витримує занурення на глибину до 5 м більше 30 хвилин, пристрій зберігає працездатність і може працювати в зануреному режимі.
Вага 205 г
Забарвлення червоний
Розміри 162.5 х 79.9 х 12.8 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Umidigi Bison 6/128Gb Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Umidigi Bison 6/128Gb Red

Код товару: 306820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357244
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357245
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →