Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue

Код товару: 150184
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Umidigi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue

6,3" дисплей
8-ядерний процесор MediaTek
Основна камера 16+8+5 Мп
4 Гб ОЗУ / 32 Гб ПЗУ
Батарея на 4150 мАг

Ціна: 5203 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue

 Можливо, хтось навіть не чув про бренд «Умідіги». Але вона існує і не втрачає надію на вихід на міжнародний ринок. Сьогодні купити UMIDIGI A5 Pro в Україні можна, зробивши замовлення у нашому інтернет-магазині. Чи варто це зробити, можна дізнатися з наведеного нижче огляду.

Дизайн

Розглядаючи смартфон UMIDIGI A5 Pro, слід розпочинати з тильного боку. Матеріалом для виготовлення стали алюмінієвий сплав і скло, що відразу додає гаджету балів. Безперечним плюсом є градієнтне забарвлення та наявність дактилоскопічного сканера. Купити фаблет можна недорого, але тут стоїть потрійний фотомодуль. Лицьова сторона порадує безрамковим великим екраном із «монобровом». На лівій гранірозміщені функціональні кнопки.

Екран

У порівнянні з конкурентами, ціна на UMIDIGI A5 Pro значно нижча. Характеристики при цьому не страждають. Тут стоїть IPS-матриця з діагоналлю 6,3 дюйми. Це робить фаблет дуже зручним під час вирішення будь-яких завдань. Картинка деталізована та насичена квітами завдяки роздільній здатності 1080 x 2280 рх при щільності відображення 400 ppi.

Продуктивність

Розглядаючи залізо UMIDIGI A5 Pro, складно однозначно відповісти, мінус ставити або плюс. З одного боку, 8-ядерний процесор Helio P23 не є топовим, і запуск новітніх відеоігор на максимальних налаштуваннях не забезпечить. З іншого, відеоприскорювач MaliG71MP2 та 4 ГБ ОЗУ його добре доповнюють, і насолодитися фарбамивіртуального світу, хай не на максимальних налаштуваннях, можна. Серед сильних сторін ОС Android 9.0 Pie та 32 ГБ ОЗУ.

Акумулятор

Телефон UMIDIGI A5 Pro має чудові показники автономної роботи. Оптимізація програмного забезпечення та батарея на 4150 мАг дарують кілька діб експлуатації без підзарядки. Чудовий результат.

Камери

«Себешок» однозначно порадує 16-мегапіксельна камера з функцією розпізнавання обличчя. Селфі виходить барвистим та деталізованим. У цьому випадку UMIDIGI A5 Pro однозначно варто. Будований модуль основи 16+8+5 Мп при нестачі світла все ж таки працює слабо, і якісні фотографії виходять тільки вдень.

Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 9.0 Pie
Показувати Розмір: 6.3"
Тип дисплея: IPS
Роздільна здатність: 2280 x 1080 (FHD+)
2.5D скло
ЦП MediaTek Helio P23 (MT6763V)
8 ядер: 4x 2.0GHz, 4x 1.5GHz
Графічний процесор: ARM Mali-G71 MP2
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології WI-FI 802.11 a/b/g/n/n5GHz
Bluetooth 4.1
Камера 16 Мп + 8 Мп + 5 Мп
Доступ в Інтернет 2G GSM
CDMA
3G WCDMA
4G LTE
Тип акумулятора 4150 мАг
Li-pol (літій-полімерний)
Незнімний
Швидка зарядка
Організатор Є
Стандарти 2G GSM
CDMA
3G WCDMA
4G LTE

* Технічні характеристики Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Umidigi A5 Pro Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Umidigi A5 Pro Blue

Код товару: 30374
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317122
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322766
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →