Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60

Код товару: 175295
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ULICA SOLAR
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоелектричні панелі Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60

Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60 – це прилад, який енергію сонячного світла перетворює на електричну. Матеріал, з якого складається панель - загартоване скло (3.2 мм) з високим світлопропусканням та покриттям антивідблиску.

Ціна: 6235 грн
шт

Опис товару Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60

Ulica Solar -  бренд, який добре зарекомендував себе в багатьох країнах. Сонячні модулі компанії мають високу ефективність та надійність перетворення фотоелектрики.

Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60 - це прилад, який енергію сонячного світла перетворює на електричну. Матеріал, з якого складається панель - загартоване скло (3.2 мм) з високим світлопропусканням і покриттям антивідблиску.

ULICA SOLAR використовує передові технології дифузії та забезпечує рівномірність ефективності перетворення клітини, хорошу електропровідність, хорошу силу прилипання, хорошу зварюваність електродів, високу точність трафаретного друку та високу рівномірність.

Сонячна енергіядопоможе Вам:

  • Запитати різні споживачі постійного струму;
  • Накопичувати сонячну енергію в акумуляторних батареях для подальшого використання та покриття пікових навантажень споживачів;
  • Підключити інвертор для прямого перетворення на змінний струм напругою 220 В для живлення різних споживачів змінного струму.

Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоелектричні панелі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоелектричні панелі и купити Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60

Ефективність модуля Максимальний ККД – 18.94%
Кількість клітин 60
Максимальна потужність станції (PMAX) 320 Вт
Тип панелі Сонячна панель
Розміри модуля 1650 x 992 x 35 мм

* Технічні характеристики Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоелектрична панель ULICA SOLAR UL-320M-60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ULICA SOLAR UL-320M-60

Код товару: 360474
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →