Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон UleFone Power 6 Red

Код товару: 150728
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ulefone
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон UleFone Power 6 Red

Компанія Ulefone дбає про своїх споживачів. Нещодавно на ринок мобільних телефонів надійшов новий девайс Ulefone Power 6.

Ціна: 6579 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон UleFone Power 6 Red

 Повне перетворення зовнішнього вигляду отримав автономний смартфон компанії Ulefone – новинка Ulefone Power 6. З моменту релізу та продажу минулої моделі – Ulefone Power 5, компанія мала багато часу, щоб продумати деталі нового смартфона і цей час використано не дарма. Зовнішній вигляд та дисплей це не єдине, за що Ulefone Power 6 (Улефон Повір 6) здатний отримувати позитивні відгуки. Купити яскравий та безрамковий Ulefone Power 6 в Україні надає можливість наш інтернет-магазин Mobus.com.ua за найзручнішою та найнижчою ціною.

 
Новий дизайн зовнішнього вигляду також вплинув на параметри дисплея Улефон Повер 6. Новий 6,3 дюймовий дисплей став ще яскравішим і насиченішим, маючи IPS-OGS матрицю з роздільною здатністю 2340*1080 пікселів на дюйм,а в той же час рамка навколо нього має товщину 3,6 міліметра. У доступі до продаж смартфон Ulefone Power 6 6,3² випущений у трьох кольорах металевого корпусу – чорного, синього або яскраво червоного кольору.
 
Функціональну та продуктивну частину Ulefone Power 6 Black/Blue/Red виконує новий восьми ядерний процесор Mediatek – Helio P35, виконуючи завдання з тактовою частотою 2,3 ГГц. Нове залізо поряд з новим відео прискорювачем та ОС 9.0 допомагають користувачеві проводити час в іграх без гальмування системи та лагів, роблячи цей процес приємнішим. Запасу оперативної пам'яті в обсязі 4 ГБ завжди вистачатиме системі для роботи із завданнями та виконанням багатьох одночасно запущених програм. Усі можливівиди інформації користувач може зберігати на своєму смартфоні Ulefone Power 6, тому що об'єму 64 ГБ для цього цілком достатньо, плюс до всього підтримка карт пам'яті до 256 ГБ нікому ще не підвела.
 
Як показала практика, виробники китайських смартфонів уважно стежать за тенденціями розвитку технологій і завжди продумують наступний крок. Вірним рішенням стало оснащення Ulefone Power 6 64GB новими фотомодулями, які забезпечують якісну зйомку у високій роздільній здатності та фокусі. Подвійна основна камера смартфона має в розпорядженні роздільну здатність 16 мегапікселів і здатна фотографувати за будь-якої кількості навколишнього світла, будь ви в приміщенні або на вулиці, або у вечірній час дня.– смартфон Ulefone Power 6 повністю справляється із такими завданнями. Фронтальна камера також не відстає як і отримала від виробника дозвіл у 16 ​​мегапікселів.
 
Не дивлячись на тонкі габарити автономного Ulefone Power 6 4G, важко повірити, що всередині є ємний акумулятор на 6350 мА/год, який не підведе користувача в самий невідповідний момент. Після повної зарядки смартфон забезпечує автономність до 12 годин при високих навантаженнях, а також іграх. Якщо не активувати і не сидіти за іграми добу безперервно, то тоді Ulefone Power 6 у спокійному режимі користування працює 4 дні.

Мобільний телефон UleFone Power 6 Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон UleFone Power 6 Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон UleFone Power 6 Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон UleFone Power 6 Red

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 9.0
Показувати Діагональ екрану: 6.3
Роздільна здатність дисплея, точок: 1080х2340
Технологія екрану: IPS
ЦП Процесор: Mediatek Helio P35 MT6765
Частота процесора, МГц: 2300
Кількість ядер процесора: 8 (4+4)
Графічний процесор: PowerVR GE8320
Матеріал корпусу Метал/пластик
Кількість SIM -карт Тип Sim-лотка: Комбінований (sim+sim або sim+microsd)
Бездротові технології USB Type-C, Аудіороз'єм (USB Type-C), GPS, ГЛОНАСС, Beidou
Функції пам'яті Оперативна пам'ять: 4 Гб
Вбудована пам'ять: 64 Гб
Підтримка карток пам'яті: (до 256 Гб)
Камера Основна камера: Подвійна
Роздільна здатність основної камери, Мп: 16 (+ 2 Мп)
Макс. Резолюція відео 1920x1080
Інтерфейси та з'єднання USB Type-C, Аудіороз'єм (USB Type-C)
Тип акумулятора Акумулятор: Незнімний
Місткість акумулятора, мАг: 6 350
Особливості Сканер відбитка пальця, Розпізнавання обличчя
Вага 207 г
Забарвлення червоний
Розміри 159.15 x 75.8 x 9.95 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон UleFone Power 6 Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон UleFone Power 6 Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UleFone Power 6 Red

Код товару: 246846
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 304998
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 304999
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →