Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red

Код товару: 157717
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ulefone
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red

Екран (5.5", IPS, 1440x720) / MediaTek МT6763 (2.0 ГГц) / подвійна основна камера: 13 Мп + 2 Мп, фронтальна: 5 Мп / RAM 3 ГБ / 32 ГБ вбудованої пам'яті + microSD (до 256 ГБ) LTE / GPS / ГЛОНАСС / підтримка 2х SIM-карт (Nano-SIM) / Android 9.0 (Pie) / 5000 мА * год

Ціна: 5934 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red

 Упоратися зі складними викликами

Сертифікований на найвищий рейтинг IP68/IP69K, він може витримувати 30 хвилин занурення в 1.5 метра води, і падіння з висоти до 1.2 метра. Він також проходить строгу сертифікацію MIL-STD-810G, що дозволяє йому витримувати численні випробування температурних і транспортних ударів, вологості, плісняви, корозії сольовим туманом, вибухонебезпечних газів, вібрації при стрільбі і т. д. Незалежно від того, наскільки важке оточення, Х5 захищатиме смартфон завжди.
 
Ваш особистий помічник у житті
Armor X5 оснащений універсальними практичними інструментами та професійними датчиками, які допоможуть вам дослідити світ. Все, що вам потрібно, виможете знайти у цьому смартфоні. З цим телефоном у руці все буде гладко у вашій пригоді.
 
Витримує високі та низькі температури
Armor X5 витримує екстремальні температури. Завдяки широкому діапазону робочих температур від -20 ℃ до 60 ℃ він може працювати в різних зовнішніх умовах, і не важливо, де ви знаходитесь - в арктиці або гарячій цукрі.
 
Чудовий матеріал - чудова довговічність
Armor X5 виготовлений з м'якого ТПУ та полікарбонату, армованого алюмінієвим сплавом, і має не тільки міцну конструкцію всередині, але й тверду поверхню зовні, які працюють разом для захисту від сильних ударів та скручування. Крім того, опуклийдизайн по чотирьох кутах та похилий дизайн на задній кришці ефективно запобігають падінню.
 
Водонепроникна структура та компоненти
Armor X5 ретельно спроектований для досягнення рівня захисту від пилу та вологи IP68. З компактною внутрішньою структурою та правильно розташованою водонепроникною мембраною вона ідеально ізольована, тому вода не потрапить усередину. Всі зовнішні компоненти мають макромолекулярне покриття високої густини, щоб зробити їх водонепроникними.
 
Ідеально підходить для екстремальних умов
Не потрібно знімати рукавички перед використанням телефону. Він підтримує не тільки всі рукавички для сенсорних екранів,представлені на ринку, але й деякі звичайні бавовняні рукавички завтовшки до 1.5 мм і навіть деякі шкіряні рукавички.
 
Захоплення чудових пейзажів
Armor X5, оснащений подвійною задньою камерою 13 Мп + 2 Мп, дозволяє робити приголомшливі фотографії навіть під водою. Різні режими для вашого варіанту. Крім того, телефон оснащений подвійним заднім спалахом для освітлення нічних фотографій та передньою 5-мегапіксельною камерою для розблокування по обличчю та селфі.
 
Підводний режим
Armor X5 підтримує новий творчий підводний режим, який дозволяє зручно робити знімки і записувати відео під водою, і ви навіть можете виконувати всі операції однією рукою. Він легкозафіксує кожен чудовий момент для вас, чи то плавання чи дайвінг.
 
Насолоджуйтесь більш зручним та розумним життям
Функція NFC може перетворити ваш Armor X5 на вашу банківську картку, автобусну картку або картку доступу до дверей, що дозволяє вам користуватися громадським транспортом, здійснювати платежі, контролювати доступ до дверей та багато іншого за допомогою вашого телефону. Він також сумісний з Google Pay, швидким та простим способом оплати.

Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red

Тип пристрою смартфон
Операційна система Android
Показувати 5.5
ЦП MediaTek MT6763
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Wi-Fi
NFC
Bluetooth 5.0
Функції пам'яті Оперативна пам'ять 3 ГБ
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Камера 13 Мп + 2 Мп
Макс. Резолюція відео Full HD / 1920х1080 / стереозвук
Інтерфейси та з'єднання microUSB
Тип акумулятора microUSB
Стандарти 3G (WCDMA/UMTS/HSPA)
2G (GPRS/EDGE)
4G (LTE)
Обладнання 3G (WCDMA/UMTS/HSPA)
2G (GPRS/EDGE)
4G (LTE)
Особливості Ліхтарик
Розблокування по обличчю
Вага 235
Забарвлення червоний
Розміри Ширина 77.5 мм
Висота 158 мм
Глибина 13.85 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Ulefone Armor X5 3/32GB Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ulefone Armor X5 3/32GB Red

Код товару: 305000
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370719
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220899
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →