Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange

Код товару: 159329
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ulefone
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange

Екран (5.5", IPS, 1440x720) / MediaTek МT6580 (1.3 ГГц) / подвійна основна камера: 8 Мп + 2 Мп, фронтальна: 5 Мп / RAM 2 ГБ / 32 ГБ вбудованої пам'яті + microSD (до 128 ГБ) / GPS / підтримка 2х SIM-карт (Nano-SIM) / Android 9.0 (Pie) / 5000 мА * год

Ціна: 4902 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange

 Супербюджетний захищений телефон 2019 року

Сертифікований на найвищий рейтинг захисту IP68/IP69K, він може витримувати 30 хвилин занурення на 1.5 метра води або 24 години на один метр. Тим часом він також може витримувати сильні падіння до 1.2 метра. Незалежно від того, наскільки складні природні умови, з водостійкістю, пиленепроникністю, стійкістю до ударів, Armor X3 захистить себе всюди, а потім допоможе вам як ваш смартфон.

Окрім високої водонепроникності, пиленепроникності та удароміцності, Armor X3 також витримує екстремальні температури. Armor X3 з широким діапазоном робочих температур від -20 ℃ до +60 може працювати в різних умовах на відкритому повітрі, коли ви знаходитесь впустелі або на високогір'ї. Він ідеально підходить для відпочинку на природі або для тих, кому потрібний корисний гаджет для роботи.

Кнопка ліворуч дозволяє додатково налаштувати кнопку швидкого доступу до відеозапису, ліхтарика, скріншоту, підводної фотографії, екстреного виклику SOS. Це дуже корисно та практично. Кнопкою можна увімкнути будь-які програми з телефону. Ви також можете встановити її як кнопку PTT (Push-to-Talk), насолоджуватися ефективним та економічним зв'язком без перешкод, роблячи Armor X3 незамінним інструментом для активного відпочинку.

Спеціально розроблено для підводного спорту
У минулі часи жоден із телефонів не міг нормально знімати під водою. Але тепер Armor X3надасть вам творчий підводний режим, який дозволяє зручно знімати фотографії та записувати відео, і ви навіть можете виконувати всі операції однією рукою. Він легко зафіксує кожен прекрасний момент для вас, будь то плавання або дайвінг.

Ви знаєте, як це дратує, коли ви носите рукавички за суворої погоди або в екстремальних умовах, ваш телефон дзвонить, і вам потрібно зняти їх, щоб відповісти. Типова проблема для багатьох. Режим рукавичок дозволяє працювати з сенсорним екраном пристрою в рукавичках. Він підтримує не тільки всі рукавиці з сенсорним екраном, представлені на ринку, але й деякі звичайні бавовняні рукавички товщиною до 1.5 мм та деякі шкіряні рукавички.Все стає набагато простіше.

ОС Android 9.0
В основі гаджета працює остання версія Android 9.0 Pie з абсолютно новим інтерфейсом користувача. Він виглядає красивішим, ніж у попередній версії, пропонуючи вам просту, плавну роботу та нові можливості використання.

Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 9.0 (Pie)
Показувати Діагональ екрану
5.5
Роздільна здатність дисплея
1440x720
Тип матриці
IPS
ЦП MediaTek MT6580
Матеріал корпусу Метал + полікарбонат
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Wi-Fi
Bluetooth 4.0
Функції пам'яті 2/32
Камера Основна камера
Основна камера
8 Мп + 2 Мп
Спалах
Є
Автофокус
Є
Фронтальна камера
Фронтальна камера
5 Мп
Доступ в Інтернет 3G (WCDMA/UMTS/HSPA)
2G (GPRS/EDGE)
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання Роз'єм зарядного пристрою
microUSB
Роз'єм для підключення до ПК
microUSB
Роз'єм для навушників
3.5 мм
Тип акумулятора 5000 мА*год
Організатор Є
Стандарти 3G (WCDMA/UMTS/HSPA)
2G (GPRS/EDGE)
Обладнання Телефон
Кабель для синхронізації
Зарядний пристрій
Документація
Гарантійний талон
Скріпка для вилучення СІМ-картки
Захисне скло
Вага 235
Забарвлення помаранчевий
Розміри Ширина
77.5 мм
Висота
158 мм
Глибина
13.8 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон UleFone Armor X3 Orange

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UleFone Armor X3 Orange

Код товару: 260741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302100
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328078
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →