Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red

Код товару: 157390
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ulefone
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red

З функцією NFC — всі карти можуть зберігатися на пристрої, не кажучи вже про покупки або квитки. З однією функцією ваше життя стане простіше, ніж будь-коли раніше.

Ціна: 11567 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red

 Ulefone Armor 6S — це досконалий та захищений телефон, створений для того, щоб витримувати суворі умови та грубе поводження. Телефон відповідає військовим стандартам захисту від пилу, ударів, води, сонячної радіації та екстремальних температур. Цей пристрій відповідає вимогам смартфона для активного відпочинку та специфічної роботи, так і вимогам вашого бізнес-смартфону.

 
Телефон може без будь-яких пошкоджень перебувати в діапазоні від -40 ℃ до +80 ℃ коли він вимкнений і нормально працювати в діапазоні від -20 ℃ до +60 ℃
 
Armor 6S оснащений 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої пам'яті, щоб працювати гладко і плавно, але надійно і швидко для вимогливих ігор та додатків.Телефон має потужну силу, щоб задовольнити всі ваші вимоги. Armor 6S також підтримує 256 ГБ сховища, що розширюється, для зберігання важливих вам файлів, картинок і музики.
 
Раніше не існувало такого телефону, який міг би робити зйомку під водою. Але Armor 6S надасть вам інноваційний підводний режим, за якого ви можете створити знімки дивовижного світу.
 
Ваш відбиток пальця та ваше обличчя стануть зручним способом розблокування телефону. Немає необхідності пам'ятати купу складних паролів або шаблонів. Плюс до всього адаптований AI-процесор обладнаний глибинним розпізнаванням осіб.

Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red

Тип пристрою смартфон
Операційна система Android
Показувати 6.2
ЦП MediaTek Helio P70
Матеріал корпусу Метал+пластик
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Bluetooth
GPS
Функції пам'яті Вбудована пам'ять 128 ГБ
Оперативна пам'ять 6 ГБ
Камера 16 Мп + 8 Мп
Інтерфейси та з'єднання Type-C, 3.5 мм
Тип акумулятора 5000 мА*год
Стандарти 3G (WCDMA/UMTS), 2G (EDGE), 4G (LTE)
Вага 267 г
Забарвлення червоний
Розміри Ширина 76
Висота 158.3
Глибина 12.6

* Технічні характеристики Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон UleFone Armor 6S Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UleFone Armor 6S Red

Код товару: 286377
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286378
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309566
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →