Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black

Код товару: 138560
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ulefone
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black

Корпус Улефон Армор 6 Блек дуже добре захищений, на верхньому торці знаходиться позначення стандарту захищеності IP68, хоча на офіційному сайті заявлено IP69K! Це говорить про те, що девайс легко знаходиться під водою дуже тривалий час, а так само не боїться падінь і жорстких ударів. На фронтальній панелі є невеликі гумові вставки по кутах, завдяки яким під час падіння смартфон має шанс "вижити" набагато більше конкурентів. На задній панелі цікава структурована поверхня, подвійна камера зі спалахом, а також датчик ультрафіолетового випромінювання. Спереду на дисплеї є "монобров", завдяки якому можна зрозуміти - це чудовий сучасний смартфон із шикарними характеристиками. Джерело: bemobi.com.ua

Ціна: 14749 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black

 Залізо. Процесор, який відповідає за продуктивність у даній моделі – Helio P60. Ця модель була представлена ​​в 2018 році, є ідеальним варіантом для середньо цінових смартфонів володіючи достатньою функціональністю. В Antutu Benchmark чіп вказує близько 130 тис. балів, а це дуже непоганий показник. Пам'яті оперативної 6 гігабайт, постійний накопичувач на 128 гігабайт – величезні запаси, яких вистачить для всього! Підтримка швидкого заряджання та бездротової - є, 4G і NFC - присутні! Акумулятор на 5000 мАч виглядає досить непогано, адже цього обсягу достатньо на 1.5-2 дні роботи, при цьому корпус смартфона не громіздкий. Датчик ультрафіолетового випромінювання також допоможе Вам зрозуміти, на стількисильно вплив оточення, і які заходи варто вжити, щоб уникнути проблем. Дисплей. У Ulefone Armor 6 використовується 6.2-дюймова IPS-матриця, яка отримала виріз у верхній частині. У ній знаходяться необхідні для роботи датчики, а також камера з динаміком. Дисплей дуже хороший, має розпізнавання 10 одночасних дотиків, а також дуже непоганими кутами огляду. Дисплей має непогану, але не максимальну яскравість, якої вистачатиме для більшості завдань. Роздільна здатність матриці 2246х1080 пікселів, якість картинки дуже висока і прийнятна для преміального рівня. На дисплеї знаходиться скло із захистом Gorilla Glass 5, тому пошкодити його буде дуже складно. Камера. Подвійний модуль камери, що знаходиться позадумає в своєму розпорядженні роздільну здатність 21 Мп. Цього більш ніж вистачає для забезпечення якісної картинки, особливо за умов хорошого денного освітлення. Камера також реально добре справляється з розмиттям фону, він же режим боке. Зазначимо, що якість при записі відео так само дуже непогана. Пише відео у FullHD, стабілізація присутня, якість запису звуку середня. Другий модуль добре підходить для розмиття фону, для цього є окремий режим меню камери. Фронтальна камера на 13 Мп, чого так само більш ніж вистачає для селфі, і особливо для відео зв'язку.

Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 8.1
Показувати Роздільна здатність екрана 2280x1080
Діагональ 6,2 Дм
Кількість кольорів 16 млн.
Тип дисплея IPS сенсорний ємнісний Curved Glass
ЦП Helio P60, 8 ядер
Функції пам'яті Оперативна пам'ять 6 Гб
Частота процесора 2 ГГц
Вбудована пам'ять 128 Гб
Камера Цифрова камера 21 Мп
Медіаплеєр Є
Диктофон Є
Фронтальна камера 13 Мп
Тип акумулятора Тип акумулятора Незнімний
Quick Charge Є
Ємність 4900 мАг
Бездротова зарядка Є
Організатор Є
Стандарти 2G GSM: 1900/1800/850/900(B2/3/5/8) 3G WCDMA: 2100/850/900(B1/5/8) 4G FDD-LTE: 2100/1800/2600/900/800(B1 /3/7/8/20)
Обладнання Телефон 1шт.
Зарядний пристрій 1шт.
Акумуляторна батарея 1шт.
Навушники 1 шт
Інструкція російською мовою 1 шт.
Коробка 1шт.
Особливості Клас захисту IP68
Водонепроникність від 2 до 60 хвилин
Падіння на бетон 2 м під будь-яким кутом
Температура від -20°C до +50°C

* Технічні характеристики Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Ulefone Armor 6 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ulefone Armor 6 Black

Код товару: 64314
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344185
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344223
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →