Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800

Код товару: 216109
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: UKC
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лічильники банкнота та сортувальники Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800

Машинка для рахунку грошей з детектором UKC MG-5800 відмінно підійде для перерахунку готівки в UAH, UAH, EUR, RUB і т.д. У даному приладі для зручності та швидкості експлуатації передбачені додаткові функції, які значно полегшують процес перерахунку.

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800

Це лічильна машинка є однією з найпопулярніших моделей. Адже вона не лише перераховує гроші, а й фасує їх покупюрно, а також проводить УФ детекцію на справжність банкнот та має виносний дисплей. За допомогою лічильника валют Ви дуже швидко зможете перерахувати і перевірити справжність таких валют як гривні, долари, євро, російські рублі та ін. Також є ручний старт, який активується за допомогою відповідної клавіші на панелі приладів лічильника і дозволяє безпосередньо перед перерахунком рівно вкласти пачку в прийомну кишеню. Також передбаченорегулювання швидкості для перерахунку купюр різної ветхості. Так, наприклад, старі гроші при перерахунку на максимальній швидкості можуть просто порватися. Водночас, нові купюри доцільніше порахувати на максимальній швидкості, щоб мінімізувати тимчасові витрати.

Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лічильники банкнота та сортувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лічильники банкнота та сортувальники и купити Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800

Тип Лічильники банкнот
Типи виявлення ІЧ-захисту
Геометричні розміри (SD)
УФ-захисту
загальні характеристики мультивалютність
світлодіодний дисплей
функція підсумовування

* Технічні характеристики Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лічильник/Сортувальник банкнот UKC MG-5800

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UKC MG-5800

Код товару: 316243
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316157
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 297350
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →