Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка UBL CHARGE MINI E3mini

Код товару: 177593
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: UBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка UBL CHARGE MINI E3mini

Бездротова Bluetooth колонка Колонка UBL CHARGE MINI E3mini - це повнофункціональний портативний Bluetooth-динамік, який легко відтворює потужний стереозвук.

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Колонка UBL CHARGE MINI E3mini

  Портативна акустика колонки це якісний потужний звук у компактному корпусі. Дана колонка забезпечить чудовим музичним супроводом будь-який захід, будь то вечірка у закритому приміщенні, на природі або на пляжі. Створіть власну звукову систему, об'єднавши кілька колонок, що підтримують функцію JBL Connect, таким чином розширивши свої акустичні відчуття. JBL Connect+ (бездротове з'єднання з іншими колонками, що підтримують цю функцію) Колонка оснащена понад потужними активними динаміками та двома видимими низькочастотними випромінювачами. Встановлено літій-іонний акумулятор потужністю 10000 mAh, що дозволяє працювати пристрою в автономному режимі до 8 годин.Відтворення музики реалізовано через USB, Bluetooth. Вбудований спікерфон з шумоподавленням створює чіткий зв'язок при дзвінках. Даний прилад подарує вам потрібні емоції там, де потрібно - як у приміщенні, так і на вулиці, на вечірці біля басейну або на шашлику на лужку. Технічні характеристики Бездротове підключення за допомогою Bluetooth 4.1 з підтримкою A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6 і HSP 1.2 (до трьох пристроїв одночасно) Дротове підключення через «мініджек» Робота в режимі бездротової гарнітури Два широко діапазонних динаміка діаметром 45 мм, два паси потужність динаміків: 2*5,5 Вт Заявлене співвідношення сигнал/шум: >80 дБ Заявлений частотний діапазон: 65 Гц – 20 кГц Вбудованабатарея Висота 65 мм Ширина 165 мм

Колонка UBL CHARGE MINI E3mini Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка UBL CHARGE MINI E3mini в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка UBL CHARGE MINI E3mini в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка UBL CHARGE MINI E3mini

Тип Колонка
Кількість каналів 1.0
Влада 2 х 10 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативна
Інтерфейси Bluetooth; USB; microUSB
З'єднувачі 3.5 мм (Mini-Jack);
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Колір може відрізнятись

* Технічні характеристики Колонка UBL CHARGE MINI E3mini можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка UBL CHARGE MINI E3mini

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UBL CHARGE MINI E3mini

Код товару: 178019
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 100987
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303810
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →