Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники TWS S5 4.2

Код товару: 176200
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TWS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники TWS S5 4.2

Ви можете займатися будь-чим не відволікаючись на дроти або телефон, а за допомогою функціональних кнопок на навушниках ви можете керувати своїм гаджетом дистанційно. Спеціально розроблена інженерами конструкція навушників, робить їх користування максимально комфортним, завдяки невеликому розміру і ваги, що практично не відчувається. Ви можете використовувати їх будь-де, на тренуванні, під час подорожей або на роботі.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Навушники TWS S5 4.2

У вас є можливість слухати музику безперервно протягом п'яти годин або приймати та відповідати на виклики завдяки вбудованому мікрофону, який якісно передає звук без зайвого шуму. Якщо заряд бездротових навушників закінчився, Ви завжди можете зарядити їх за допомогою зарядного футляра, ємність якого становить 500 мАг. Таким чином, у вас є можливість слухати музику і насолоджуватися своїми улюбленими виконавцями без обмежень.

Навушники TWS S5 4.2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники TWS S5 4.2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники TWS S5 4.2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники TWS S5 4.2

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні (затички)
Версія Bluetooth Версія Bluetooth: 4.2
Тип кріплення У вухах
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники TWS S5 4.2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники TWS S5 4.2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TWS S5 4.2

Код товару: 313125
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313188
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144493
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →