Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TVS Virtus 24 см, 4,5 л

Код товару: 305302
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TVS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Плакат, відра TVS Virtus 24 см, 4,5 л

Серія Virtus Induction від італійського виробника TVS з антипригарним покриттям R3sistek та диском із нержавіючої сталі для використання на індукційних плитах. Міцне покриття R3sistek дозволяє використовувати негострі металеві аксесуари. Посуд серії Virtus Induction від TVS можна мити в посудомийній машині. Гарантія від виробника 10 років! Зроблено в Італії.

Ціна: 3060 грн
шт

Опис товару TVS Virtus 24 см, 4,5 л

 Італійська компанія TVS є одним із найбільших виробників, які виготовляють високоякісний посуд з алюмінію з антипригарним покриттям. Продукція цього бренду має високу популярність у споживачів практично з усього світу. Стильний дизайн, відмінна стійкість до механічних пошкоджень та довговічність – важливі переваги посуду від цієї торгової марки.

 
Серед виробів, що виготовляє компанія TVS, можна підібрати посуд практично на всі випадки життя. В асортименті продукції від італійського бренду є такі товарні позиції,як:
 
декоти;
 
сковороди;
 
ковші;
 
каструлі;
 
набори посуду для приготування дитячої їжі.
 
Серед продукції від італійського бренду-виробника особливої ​​уваги заслуговують набори каструль для дитячого харчування. Екологічність матеріалів, привабливий для дітей дизайн та зручність у використанні дозволять готувати їжу для малюків із максимальним комфортом. Тому купити посуд TVS є оптимальним варіантом для молодих та люблячих мам.

TVS Virtus 24 см, 4,5 л Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TVS Virtus 24 см, 4,5 л в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Плакат, відра купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Плакат, відра и купити TVS Virtus 24 см, 4,5 л в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TVS Virtus 24 см, 4,5 л

Потужність, l 4.5 л
Матеріал Алюминий
Сумісність з джерелами тепла Все
Тип Кастрюля
Діаметр 24 см
Кришка Нет
Внутрішнє антистильне покриття Есть
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики TVS Virtus 24 см, 4,5 л можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TVS Virtus 24 см, 4,5 л

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TVS Virtus 24 см, 4,5 л

Код товару: 342838
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342839
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 253111
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →