Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка

Код товару: 305359
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TVS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Плакат, відра TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка

Все покриття продукції TVS не містить нікелю, важких металів та ПФОА. Алюмінієвий корпус забезпечує відмінний розподіл тепла та високу стабільність температури, що означає значне енергозбереження та екологічність. Антипригарне покриття DIAMANTEK - безпечне для здоров'я, має відмінний тепловий опір і підвищену хімічну стійкість. Підходить для газових, електричних, склокерамічних та індукційних плит. Підходить для використання у посудомийних машинах.

Ціна: 2610 грн
шт

Опис товару TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка

 Серія посуду Tenace Induction, призначена для повсякденної та інтенсивної експлуатації. Розроблено на основі передових технологій: стабільна індукція, оптимальна теплопередача для зменшення часу розігріву та оптимізації енергозбереження. Алмазна міць: ідеальна твердість та міцність. Радіючий очей дизайн, який привносить на кухню новий комфорт. Суперпосилене антипригарне покриття з діамантовим порошком DIAMANTEK від TVS. Потовщений алюмінієвий корпус забезпечує рівномірне приготування їжі завдяки оптимальному розподілу тепла. Індукція останнього покоління гарантує прискорене розігрів, скорочуючи час приготування. Суперергономічні ручки з ефектом soft touch для зручного та безпечного захоплення. Сталевий диск із надрізами на дні збільшує його стійкість.

TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Плакат, відра купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Плакат, відра и купити TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка

Матеріал Алюміній
Сумісність з джерелами тепла Усі види плит
Тип Сотейники
Діаметр 28 см
Кришка Є
Обробляти матеріал Бакеліт
Особливості Отвір на кришці для виходу пари
Забарвлення Бронзовий

* Технічні характеристики TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TVS Tenace Induction 28 см із двома ручками+кришка

Код товару: 360325
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254493
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →