Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TVS Luna Induction 24 см, 5 л

Код товару: 305298
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TVS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Плакат, відра TVS Luna Induction 24 см, 5 л

Все покриття продукції TVS не містить нікелю, важких металів та ПФОА. Алюмінієвий корпус забезпечує відмінний розподіл тепла та високу стабільність температури, що означає значне енергозбереження та екологічність. Антипригарне покриття TOP TEK - безпечне для здоров'я, має відмінний тепловий опір і підвищену хімічну стійкість. Підходить для газових, електричних, склокерамічних та індукційних плит. Підходить для використання у посудомийних машинах.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару TVS Luna Induction 24 см, 5 л

 Це лінійка посуду, яка ідеально підходить для любителів особливих і складних страв, щоб пригостити ними гостей та блиснути перед ними своїми кулінарними талантами. Легко переходить від плити до духовки, елегантно переміщається із кухні на стіл. Гарантує чудову стійкість до впливу високих температур та зносостійкість. Забезпечує незмінно безпечне захоплення та можливість працювати біля плити без прихваток. Подвоєна антипригарність, легкість у очищенні, практичність у поєднанні зі стилем. Ручка зі спеціально розробленою формою не нагрівається під час приготування та забезпечує ергономічне та надійне захоплення. Спроектована відділом досліджень та розробок TVS, мають спеціальну форму, яка робить їх безпечними та зручними. Виготовлена ​​зі сталі, відрізняється термостійкістю і дозволяє доводити страви до готовності до духовки.

TVS Luna Induction 24 см, 5 л Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TVS Luna Induction 24 см, 5 л в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Плакат, відра купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Плакат, відра и купити TVS Luna Induction 24 см, 5 л в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TVS Luna Induction 24 см, 5 л

Потужність, l 3.5 л
Матеріал Алюміній
Сумісність з джерелами тепла Газові плити
Тип Традиційна каструля
Діаметр 24 см
Кришка Ні
Обробляти матеріал Нержавіюча сталь
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики TVS Luna Induction 24 см, 5 л можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TVS Luna Induction 24 см, 5 л

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TVS Luna Induction 24 см, 5 л

Код товару: 254481
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365895
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →