Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TVS Diamante Induction 28х28 см

Код товару: 305443
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TVS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі TVS Diamante Induction 28х28 см

Сковорода гриль TVS Diamante Induction виготовлена ​​із якісного алюмінію. Всередині антипригарне покриття. Потовщене дно для швидкого та економічного приготування. Сковорода дозволяє готувати великий обсяг їжі, запобігаючи розбризкуванню. На сковороді практичний обідок для виливання. Ручка із бакеліту для безпечного користування. Підходить для всіх типів плит.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару TVS Diamante Induction 28х28 см

  Завдяки покриттю, посиленому алмазним порошком, антипригарні властивості зберігаються незмінними з плином часу. Подвійний термін служби антипригарного покриття, порівняно з традиційними антипригарними покриттями. Завдяки захисному бар'єру з алмазним порошком дно сковороди відрізняється унікальною твердістю та стійкістю до утворення подряпин. Надзвичайно легке очищення вручну: завдяки антипригарним та захисним властивостям покриття Diamantek Pro від TVS залишки їжі легко видаляються одним простим жестом. Завдяки ручці з термохромним індикатором ви завжди знатимете, в який саме момент слід розпочати готування. За рахунок сталевого диска ідеально підходить для будь-яких плит, включаючи індукційні. Крацоване дно забезпечує протиковзний ефект при розміщенні на плиті. Підвищена стійкість до сольової корозії, помідорного соку та миючих засобів, що використовуються в посудомийній машині.

TVS Diamante Induction 28х28 см Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TVS Diamante Induction 28х28 см в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити TVS Diamante Induction 28х28 см в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TVS Diamante Induction 28х28 см

Діаметр 28х28 см
Тип Сковороди-гриль
Форма Квадратна
Матеріал корпусу Алюміній
Матеріал пера Бакеліт
Кришка Ні
Сумісність з джерелами тепла Усі види плит
Забарвлення Чорний
Внутрішнє антистильне покриття Quarzotek
Країна-виробник товарів Італія
Можна промивати в посудомийній машині Так
Знімна ручка Ні

* Технічні характеристики TVS Diamante Induction 28х28 см можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TVS Diamante Induction 28х28 см

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TVS Diamante Induction 28х28 см

Код товару: 256064
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329478
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 256876
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →