Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black

Код товару: 176111
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скутер Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black

Труковий самокат Scooter XZ-120 - це самокат нового покоління для підлітків та дорослих. Практичний та універсальний варіант для катання вулицями та в парку. Новинка сезону з посиленим підшипником ABEC-9.

Ціна: 3195 грн
шт

Опис товару Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black

 Головною родзинкою екстремального самокату моделі XZ-120 є трохи більше, ніж зазвичай, колеса. Їхній діаметр 110 мм. Це дасть райдеру більше накату та утримання швидкості. Цей самокат для трюків розрахований на вагу до 100 кілограм. Може служити протягом багатьох років завдяки використанню міцних та зносостійких матеріалів та якісного зварювання рами. Сплав, з якого складається самокат, дуже стійкий до впливу довкілля. Платформа посилена, що дозволяє тримати вагу навіть дорослої людини, не кажучи вже про підлітків. Зверху є спеціальне покриття – грип-тейп (наждак), підвищують зчеплення підошви та платформи самокату під час катання. Для швидкої зупинки самокату передбаченоножне, металеве гальмо зі спеціального сплаву, яке стійке до стирання.

 
Колеса у самокату трюкового stunt step 110 мм у діаметрі. Матеріал, з якого виготовляють колеса - Поліуретан (PU), жорсткість 82А. Добре поглинає більшість вібрацій від перешкод на дорозі під час катання. Завдяки таким колесам дуже легко набрати потрібну швидкість, проїжджати повільні перешкоди на дорогах. Вісь колеса зроблена з міцного металу. Що набагато краще, ніж пластик. Враховуючи навантаження, які можуть виникнути під час виконання різних трюків.
 
Руль зроблений із міцного сплаву, який кріпиться на 3-х затискачах. Ухватисто-прогумовані грипси не дадуть вам втратити кермо в повітріпри стрибках.

Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скутер купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скутер и купити Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black

Вікова група Для дорослих та підлітків
Максимальне навантаження 100 кг
Кількість коліс 2
Складний дизайн Без складної конструкції
Колісний матеріал Колеса: алюмінієві
Підшипники: ABEC-9
Матеріал коліс: Поліуретан (PU)
Тип Труковий
Вага 3.8 кг
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Самокат трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на трюковий з металевими колесами XINZ STUNT SCOOTER XZ-120 Black

Код товару: 216703
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 225528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236113
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →