Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Tronsmart onyx Neo Black

Код товару: 158909
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tronsmart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Tronsmart onyx Neo Black

Тип навушників: Вакуумні; Тип підключення: бездротове TWS з Bluetooth; Призначення: Для смартфона та плеєра; Тип кріплення: Без дод. кріплень; Матеріал амбушюр: Силікон; Наявність мікрофона: Є;

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару Навушники Tronsmart onyx Neo Black

TWS-навушники Tronsmart Onyx Neo з чіпом Qualcomm, що забезпечує якісне звучання за розумні гроші. За допомогою кодеків AAC, SBC та aptX для відтворення музики високої якості без стиснення за допомогою Hi-Fi плеєра або просунутого смартфона. Частотний діапазон моделі – від 20 Гц до 20 кГц: цього вистачить для комфортного відтворення навіть важких композицій. Використання чіпа Bluetooth 5.0 з підтримкою фірмової технології Qualcomm TrueWireless Stereo заощаджує заряд акумулятора новинки - заявлена ​​автономність Tronsmart Onyx Neo при гучності 50% від максимальної становить до 7 годин відтворення. З урахуванням ємності АКБ зарядного кейсу ця цифра зростає до 24 годин. Дальність підключення навушників становить до 15метрів. При використанні гарнітури якісне звучання голосу забезпечують технології Qualcomm DSP і CVC 8.0, що відсікають фоновий шум і ефект луни при розмові. Підтримується роздільна робота навушників для економії заряду акумулятора. Від поту і бризок води корпус пристрою захищений за стандартом IPX5: йому не страшні інтенсивні тренування або дощ, що недоречно почався.

Навушники Tronsmart onyx Neo Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Tronsmart onyx Neo Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Tronsmart onyx Neo Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Tronsmart onyx Neo Black

Тип Навушники
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове TWS з Bluetooth
Версія Bluetooth Bluetooth: 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Без дод. кріплень
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Шумопридушення мікрофона, Активне шумозаглушення навушників, Вологонепроникні
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Tronsmart onyx Neo Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Tronsmart onyx Neo Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tronsmart onyx Neo Black

Код товару: 357448
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252142
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →