Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Tronsmart ONYX Ace White

Код товару: 173115
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tronsmart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Tronsmart ONYX Ace White

Компанія Tronsmart регулярно радує новинками, відкривши еру продукції з бездоганною якістю. Новинка Tronsmart Onyx Ace об'єднала всі переваги моделей із процесором Qualcomm та кращих новинок, а також отримала свої переваги. Бездротові навушники Onyx Ace отримали популярність за рахунок таких переваг: стильний зовнішній вигляд.

Ціна: 2295 грн
шт

Опис товару Навушники Tronsmart ONYX Ace White

Бокс чудово поєднується з навушниками та відрізняється компактністю; тривалий термін. При 50% гучності можна розраховувати на 24 години роботи із застосуванням кейсу. Без кейсу термін роботи сягає 5 годин (50% гучності); якісний Bluetooth 5,0, що забезпечує надійне з'єднання та швидку передачу сигналу; захист від вологи. У тому числі варто купити Tronsmart Onyx Ace для експлуатації поза домом та при ризику попадання вологи; легкість. Вага навушників всього 4 г. Особливості Tronsmart Onyx Ace У комплект включено все необхідне: зарядний кейс, портативні навушники Tronsmart Onyx Ace, гарантійний талон, зарядний пристрій для кейсу, інструкція, а також 3 пари амбушюр. Для заряджання навушників потрібно приблизно 1:20, процес повної зарядкикейсу займає приблизно 1:30. Робота пристрою ведеться на частоті 20-20K Hz, застосування навушників дозволяє віддалятися від підключеного девайса на відстань в межах 15 метрів. Bluetooth сумісність із HFP/HSP/AVRCP/A2DP. Підтримується формат AAC, а чип Qualcomm забезпечує довговічність роботи. Дизайн та матеріали Tronsmart Onyx Ace Увага привертає стильне виконання, бездротові навушники Tronsmart Onyx Ace виконані у найбільш комфортному дизайні та стильно виглядають. Оформлення за типом вкладишів забезпечує гарне утримання, а також зручність носіння полегшує невелику вагу. Для виробництва використовується високоякісний пластик, оформлення виконується у білому та чорному кольорах. У верхній частині контейнера виконанодекоративне доповнення сріблястого чи золотистого відтінку. Керування Tronsmart Onyx Ace Бездротові навушники не припускають кнопок керування, вони заряджаються в кейсі і керуються через підключений гаджет. Спосіб підключення wireless, тому вони підходять як гарнітура для телефону, телеконференцій, як спортивні. Також тут передбачено наявність мікрофона. Розміщено роз'єм USB Type-C. Робота ведеться із застосуванням помічника голосового вигляду та дотиків, є можливість змінювати композиції та контролювати звучання. Чим буде корисна купівля навушників? Є багато причин, щоб купити навушники Tronsmart Onyx Ace, в тому числі це наявність чотирьох мікрофонів, за рахунок спеціалізованого програмного забезпечення один з нихвиконує ідентифікацію голосу користувача. Також виконується фільтрація сторонніх шумів, при цьому використовується інший мікрофон. В результаті користувач отримує чудове звучання під час дзвінків. Просунута система робить звук чистим, у тому числі в шумному середовищі. Оскільки впроваджено чіп Qualcomm, створюється звучання у високій якості, затримки мінімальні, одночасно реалізовано ідеальне звучання та знижений рівень споживання енергії. Також покупка є привабливою завдяки впровадженню технології aptX™, 13 мм динаміків зі студійною якістю. При використанні Android ефект зберігається.

Навушники Tronsmart ONYX Ace White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Tronsmart ONYX Ace White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Tronsmart ONYX Ace White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Tronsmart ONYX Ace White

Тип Навушники
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Вбудований у корпус навушників
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Tronsmart ONYX Ace White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Tronsmart ONYX Ace White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tronsmart ONYX Ace White

Код товару: 195831
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289861
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233390
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →