Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734)

Код товару: 168167
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Trefl
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734)

Ласкаво просимо до неповторного і захоплюючого світу іграшкових пригод, у який Вас запрошують персонажі нового четвертого епізоду анімаційної кіноепопеї Уолта Діснея "Історія іграшок". Для того, щоб допомогти іграшковим персонажам досягти своєї мети, необхідно дуже швидко думати та діяти. "Бум-Бум. Історія іграшок-4" - це дуже весела і динамічна гра зі дзвінком, в яку грають одночасно всі учасники. Мета гри полягає в тому, щоб першим зібрати комплект, що складається з 4-х карт одного виду. Для цього гравці на свій розсуд наввипередки міняють карти зі своїх стопок на 4 карти, які знаходяться на ігровому полі.. Збери першим свій комплект карт з Вуді, Базом та іншими улюбленими героями мультфільму "Історія іграшок-4" миттєво повідомити про це в мелодійний дзвінок.На цей раз лаври переможця дісталися саме Тобі!А хто переможе наступного разу?.. До складу набору входять ігрове поле, комплет з 52-х карт та мелодійний дзвінок.Гра оформлена у фірмовому стилі анімаційного серіалу Уолта Діснея "Історія іграшок" призначена для 2-4 гравців віком від 6-ти років і містить інструкцію українською та російською мовами.

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734)

 Ласкаво просимо до неповторного та захоплюючого світу іграшкових пригод, у який Вас запрошують персонажі нового четвертого епізоду анімаційної кіноепопеї Уолта Діснея "Історія іграшок". Для того, щоб допомогти іграшковим персонажам досягти своєї мети, необхідно дуже швидко думати та діяти. "Бум-Бум. Історія іграшок-4" - це дуже весела і динамічна гра зі дзвінком, в яку грають одночасно всі учасники. Мета гри полягає в тому, щоб першим зібрати комплект, що складається з 4-х карт одного виду. Для цього гравці на свій розсуд наввипередки міняють карти зі своїх стосів на 4 карти, які знаходяться на ігровому полі.Твої суперники також не збираються відставати!першим свій комплект карт з Вуді, Базом та іншими улюбленими героями мультфільму "Історія іграшок-4" і не забудь миттєво повідомити про це мелодійний дзвіночок. На цей раз лаври переможця дісталися саме Тобі! А хто переможе наступного разу?.. До складу набору входять ігрове поле, комплет із 52 карт і мелодійний дзвінок. Гра оформлена у фірмовому стилі анімаційного серіалу Уолта Діснея "Історія іграшок", призначена для 2-4 гравців віком від 6-ти років і містить інструкцію українською та російською мовами.

Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734)

Вікова група від 6 років
Призначення Розважальні
Огляд Настільні ігри
Жанр Карткова
Кількість гравців від 2 до 4 гравців
Тема анімаційний мультфільм
Мова Українська

* Технічні характеристики Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Trefl Історія Іграшок 4: Бум-Бум (01734)

Код товару: 188426
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188427
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321475
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →