Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза TravelZ Horizon (S) Blue

Код товару: 167398
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TravelZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза TravelZ Horizon (S) Blue

об'єм-35 л, вага-2,5 кг, Blue (синій), ABS-пластик, 54x34x20 см

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару Валіза TravelZ Horizon (S) Blue

  Стильна валіза TravelZ Horizon (S) виконана з міцного та довговічного матеріалу - ABS-пластика, що дуже важливо для валіз, що перевозяться в багажних відділеннях. Зовнішні габарити валізи TravelZ Horizon відповідають максимально допустимим розмірам при перевезенні багажу більшості популярних, у тому числі і бюджетних авіакомпаній (МАУ, SkyUp, WindRose, EasyJet, RyanAir та ін.). Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення та має ремені для фіксації речей усередині. Валіза обладнана кодовим замком. Валіза легка, маневрена і зручна для транспортування.

 
Чемодан оснащений чотирма повноповоротними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360 °. Системою передбаченорівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню та маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Колеса виготовлені із високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс із TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксаторомдозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення та має ремені для фіксації речей та додаткові кишені.
 
Для запобігання небажаним подряпинам і потертостям у серії TravelZ Horizon застосовано метод текстурованого покриття поверхні корпусу валізи.
 
Особливості конструкції:
  • Відповідає мінімально обмеженим розмірам ручної поклажі, затвердженим міжнародними бюджетними авіакомпаніями при авіаперельотах
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
  • Вбудований кодовий замком
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення
  • Ручка у верхній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному положенні
  • Валіза розділена перегородкою на блискавці на два основні відділення
  • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи
  • Внутрішня підкладка на блискавці
  • Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів до деформацій гарантує тривале використання та відмінний зовнішній вигляд
Комплектація: Валіза
 
Виробник: TravelZ (Netherlands) 
 
Термін гарантії: 2 роки

Валіза TravelZ Horizon (S) Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза TravelZ Horizon (S) Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза TravelZ Horizon (S) Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза TravelZ Horizon (S) Blue

Тип Валіза на колесиках
Огляд для дорослих
Матеріал ABS-пластик
Забарвлення синій
Об `єм 35 л
Розміри 54x34x20 см

* Технічні характеристики Валіза TravelZ Horizon (S) Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза TravelZ Horizon (S) Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TravelZ Horizon (S) Blue

Код товару: 337023
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278904
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278907
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →