Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S

Код товару: 110709
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Transcend
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

SSD приводи Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S

Уявіть, що ваш ноутбук стане легшим, надійнішим, довговічнішим і продуктивнішим. Твердотільний накопичувач Transcend SSD220 в надійному корпусі з алюмінію з інтерфейсом SATA III розсуває межі можливого - його відрізняють компактний форм-фактор і гранично мала вага, відмінна вібро-і стійкість до ударів, неймовірно висока швидкість передачі даних, а також підтримка режиму DevSleep. І це означає, що користувач портативного комп'ютера, укомплектованого цим накопичувачем, зможе навіть у дорозі насолоджуватися роботою без найменших пауз та затримок.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S

 Компактні розміри

Щоб спростити встановлення в ультрабуки, портативні та настільні комп'ютери, Transcend SSD220 виконаний у стандартному 2.5-дюймовому форм-факторі. Крім того, його товщина складає всього 6.8 мм, а маса - лише 58 г. Також SSD220 не тільки повністю безшумний і не нагрівається при роботі, але і має високу вібро- та ударостійкість, що ще раз підтверджує його перевагу над звичайними жорсткими дисками. /span>

Висока енергоефективність
Завдяки підтримці SATA Device Sleep Mode (DevSleep), Transcend SSD220 допомагає збільшити тривалість роботи портативного ПК від батареї. Нова енергозберігаюча функція ефективніша порівняно зіншими аналогічними заходами, такими як режим очікування, оскільки дозволяє повністю вимкнути живлення SATA інтерфейсу. А завдяки часу відгуку, що становить менше ніж 100 мілісекунд, ваш комп'ютер відновить свою роботу практично миттєво.

Зручне програмне забезпечення
Щоб не допустити зниження продуктивності та надійності роботи Transcend SSD220, користувачі можуть завантажити сервісну програму SSD Scope. Ця зручна та універсальна програма дозволяє відстежувати поточні показники накопичувача, використовуючи технологію S.M.A.R.T., а також задіяє на рівні операційної системи функцію TRIM, яка допомагає боротися з деградацією продуктивностінакопичувача.

У операційних системах, які не підтримують TRIM, SSD220 забезпечує агресивний збір та переробку сміття. Додатково збільшити термін служби SSD220 та підвищити надійність його роботи дозволяють вбудовані механізми мінімізації зношування комірок пам'яті та корекції помилок Error Correction Code (ECC). Крім цього, пакет SSD Scope включає утиліту System Clone, яка робить процес встановлення SSD220 в комп'ютер ще простіше і зручніше.

Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції SSD приводи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу SSD приводи и купити Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S

Виробник Transcend
Тип SSD
Тип SDD Внутрішній
Об'єм, GB 240 ГБ
Інтерфейс з'єднання SATAIII
Форм -фактор, дюйм 2.5"
Швидкість обертання шпинделя, об / хв Ні
Буфер, MB Ні
Рівень шуму під час читання/запису, БД 22 Дб
Підтримка обробки Ні
Серія Premium
Розміри, мм 100 x 69.85 x 6.8 мм
Максимальна швидкість читання, MB/S 550 МБ/с
Максимальна швидкість запису, MB/S 450 МБ/с
Контролер Ні
Тип флеш -пам'яті NAND TLC

* Технічні характеристики Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Накопичувач SSD Transcend TS240GSSD220S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Transcend TS240GSSD220S

Код товару: 137607
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 113826
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 137584
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →