Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674)

Код товару: 306647
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tramontina
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аксесуари для барбекю, барбекю, гриль Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674)

Набір ножів для стейку TRAMONTINA Barbecue Polywood, 101.6 мм (6 предметів) Матеріал леза: нержавіюча сталь AISI 420. Матеріал рукоятки: оброблене дерево Polywood. Ріжуча край ножа: зубчаста.

Ціна: 903 грн
шт

Опис товару Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674)

 Як і будь-яка інша латиноамериканська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м'ясо, яке має смачну назву Сhurrasco.

 
Літо - найкращий час для приготування смачних страв на вогні просто неба. Складно знайти популярніший спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля. Саме такий спосіб є максимально простим і одночасно ефективним, крім того, приготування м'яса та овочів на грилі перетворює будь-який пікнік на маленьку пригоду. Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати вишуканіші та екзотичнішіваріанти. Один із них - бразильський чураско.
 
Традиційно для приготування чурасків бразильці використовували добірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураски практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птиці. У будь-якому випадку, головним у чураску є не те, З ЧОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю і спеціями.
 
Найважливіше в приготуванні чураско - правильно нарізати м'ясо поперек волокон, нанизати на шампур із зручною ручкою і обсмажити на розпеченому деревному куті. Подавати до столу чураскотреба безпосередньо на шампурах, зрізуючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою до рота. Так м'ясо максимально довго залишається гарячим та соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку та аромату. Ось саме через таку технологію приготування та вживання у справі чураско величезне значення має гідний кухонний інструмент!
 
Бренд Tramontina як ніхто інший добре розуміється на бразильській кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів та ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який би рецепт з якого б м'яса ви не вибрали для приготування смачної чураски, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає в себеграти, спеціальні ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!
 
Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлений з особливої ​​нержавіючої сталі та оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків та дозволить зручно тримати кулінарні інструменти.
 
Маючи в наявності будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро та порадувати друзів смачною соковитою чураскою!

Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аксесуари для барбекю, барбекю, гриль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аксесуари для барбекю, барбекю, гриль и купити Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674)

Тип Набір ножів
Матеріал Сталь
Обладнання Ножі для стейків 6 шт.
Вага 230 г
Країна виробник Бразилія

* Технічні характеристики Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD ножі для стейку 6 шт, (чер. дер) інд.бл (21109/674)

Код товару: 306635
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229631
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306634
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →