Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502)

Код товару: 306636
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tramontina
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аксесуари для барбекю, барбекю, гриль Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502)

Бренд Tramontina як ніхто інший добре розуміється на бразильській кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів та ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який би рецепт з якого б м'яса ви не вибрали для приготування смачної чураски, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502)

Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлений із особливої ​​нержавіючої сталі та оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків та дозволить зручно тримати кулінарні інструменти. Маючи в наявності будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро та порадувати друзів смачною соковитою чураскою!

Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аксесуари для барбекю, барбекю, гриль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аксесуари для барбекю, барбекю, гриль и купити Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502)

Тип Набір
Матеріал Нержавіюча сталь
додаткові характеристики Нержавіюча сталь AISI 420
Тип леза: штампований
Тип кріплення рукояті: клепковий
Стильний дизайн виробів
Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлений із особливої ​​нержавіючої сталі та оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків та дозволить зручно тримати кулінарні інструменти.
Обладнання Ніж для стейку 101 мм - 4 шт.
Вилка столова - 4 шт
Подарункова дерев'яна упаковка
Вага 734 г
Країна виробник Бразилія

* Технічні характеристики Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Аксесуари для мангалів, барбекю, гриля TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TRAMONTINA Barbecue POLYWOOD набор 8 предм., дерев.короб (29899/502)

Код товару: 306638
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306633
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306643
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →