Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TP-Link TL-R600VPN

Код товару: 118811
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TP-Link
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маршрутизатори TP-Link TL-R600VPN

TL-R600VPN - гігабітний широкосмуговий VPN-маршрутизатор на основі технології SafeStream.

особливості:

1 гігабітний порт WAN і 4 гігабітні порти LAN забезпечують високошвидкісне підключення по провідній мережі
Підтримка протоколів IPsec/PPTP VPN, одночасна підтримка до 20 тунелів Ipsec VPN та 16 тунелів PPTP VPN
Міжмережевий екран SPI та захист від DoS-атак дозволять убезпечити комп'ютер від більшості загроз з Інтернету.
Надійний захист від блискавок до 4 кВ максимально захистить ваші вкладення у придбання обладнання

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару TP-Link TL-R600VPN

 Призначення пристрою

Гігабітний широкосмуговий VPN-маршрутизатор на базі технології SafeStream TL-R600VPN підтримує з'єднання по мережі Ethernet зі швидкістю до одного гігабіта в секунду як через порти WAN, так і через порти LAN що гарантує високу швидкість провідного з'єднання. Крім того, маршрутизатор підтримує кілька протоколів VPN, використовує надійний захист та високу продуктивність VPN-з'єднань, що дозволяє здійснювати віддалене з'єднання з головним офісом на тому самому рівні безпеки, що й безпосередньо всередині офісу. TL-R600VPN використовує кілька рішень безпеки, наприклад, міжмережевий екран SPI, зв'язку IP- та MAC-адрес для захистумережі від більшості відомих атак. TL-R600VPN – ідеальний вибір для маленьких офісів, яким потрібні недорогі та надійні VPN-рішення.

Висока безпека VPN-з'єднань
TL-R600VPN підтримує кілька протоколів VPN, включаючи IPsec та PPTP, і в той же час може пропускати трафік IPsec/PPTP/L2TP. Маршрутизатор оснащений вбудованим апаратним механізмом VPN, завдяки якому пристрій підтримує та контролює до 20 Lan-to-Lan IPsec та 16 PPTP VPN-з'єднань. Розширені функції VPN включають: шифрування DES/3DES/AES128/AES192/AES256, автентифікацію MD5/SHA1, ручне/IKE управління та основний/агресивний режими узгодження.

Різні функції безпеки
Для захисту від зовнішніх загрозмаршрутизатор TL-R600VPN оснащений автоматичним захистом, який виявляє та блокує DoS-атаки, такі як TCP/UDP/ICMP Flooding, Ping of Death та інші. Маршрутизатор підтримує фільтрацію за IP-адресою/MAC-адресою/домінним ім'ям, що значною мірою запобігає атакам зловмисників та захищає від вірусів. Щодо додатків FTP, TFTP, H.323 і RTSP, які не надто добре сумісні з маршрутизаторами NAT, TL-R600VPN дозволяє одним клацанням миші надати ALG вибір відповідного додатка зі згаданих вище.

Безпека ваших вкладень
Професійний захист від блискавок розроблений таким чином, що у разі стрибків напруги електричний розряд не потрапить усередину обладнання, абуде заземлений і не завдасть шкоди. Маршрутизатор має захист від блискавок до 4 кВ за умов правильного заземлення. Ця функція дозволяє зберегти ваші вкладення в мережну інфраструктуру в цілості при виникненні такої небезпечної ситуації.

TP-Link TL-R600VPN Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TP-Link TL-R600VPN в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маршрутизатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маршрутизатори и купити TP-Link TL-R600VPN в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TP-Link TL-R600VPN

Тип Маршрутизатор
Інтерфейс підключення до Інтернету (WAN) Ethernet
Додатково 1 гігабітний порт WAN
4 гігабітні порти LAN

* Технічні характеристики TP-Link TL-R600VPN можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TP-Link TL-R600VPN

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TP-Link TL-R600VPN

Код товару: 145834
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 136421
На замовлення, 1-3 дні
Tenda MW6-KIT-3 7052 грн
Код товару: 155765
На замовлення, 1-3 дні
Teltonika RUT240 9202 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →