Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TP-Link TL-ER5120

Код товару: 147140
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TP-Link
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маршрутизатори TP-Link TL-ER5120

Гігабітний широкосмуговий маршрутизатор з балансуванням навантаження TL-ER5120 надасть вам великі можливості з обробки інформації та широкий набір різноманітних функцій, до яких відносяться IPsec/PPTP/L2TP VPN, балансування навантаження, контроль доступу, блокування програм IM/P2P, захист від DoS-атак, контроль пропускної спроможності, ліміт сесій, сервер PPPoE та інші. Цей набір функцій ідеально підійде для захищеної, ефективної та легкокерованої мережі у малих та середніх підприємствах, готелях та установах з великою кількістю користувачів.

Ціна: 6708 грн
шт

Опис товару TP-Link TL-ER5120

Розширені функції захисту
Для захисту мережі від зовнішніх загроз, TL-ER5120 оснащений автоматичним захистом, який дозволяє виявити та заблокувати DoS-атаки, такі як TCP/UDP/ICMP Flooding, TCP-сканування, Ping of Death (підроблений Ping) та інші. Більше того, маршрутизатор оснащений апаратним DMZ портом, який дозволяє уникнути зовнішніх атак та загроз. Для більш зручного управління внутрішньою мережею TL-ER5120 дозволяє адміністраторам за допомогою правил блокувати зазначені веб-сайти та програми IM/P2P одним натисканням кнопки, а також встановлювати заборони використання спеціальних сервісів, таких як FTP, HTTP і SMTP.

Ефективна політика контролю доступу
PPPoE-сервер служить для призначення облікових записів PPPoEкористувачам приватної мережі, таким чином, маршрутизатор надає доступ до Інтернету лише авторизованим обліковим записам, що пройшли автентифікацію. Функція контролю пропускної спроможності за IP-адресою допомагає визначити обсяг пропускної спроможності для кожного облікового запису. Крім того, функція E-Bulletin дозволяє розсилати попередження у вигляді веб-сторінки про закінчення терміну використання певних облікових записів PPPoE. Завдяки всім перерахованим вище функціям маршрутизатор може надавати різним користувачам різні можливості роботи в мережі в пріоритетному порядку для більш ефективного управління.

Оптимізація пропускної спроможності
Модель TL-ER5120 оснащена трьома.портами, що змінюються, які можуть працювати як LAN або WAN порти, тим самим, маршрутизатор може мати до чотирьох портів WAN, що надає більше можливостей для підключення до Інтернету через один пристрій. Функція «розумного» балансування навантаження дозволяє розподіляти потоки даних відповідно до завантаженості кожного порту WAN, таким чином, збільшуючи швидкість передачі по кожному з каналів. За допомогою функцій Ліміту сесій та Контролю пропускної спроможності на базі IP адміністратори можуть здійснювати гнучке керування пропускною спроможністю мережі з метою її оптимізації.

Безпека вкладених вами коштів
Пристрій обладнаний надійним захистом від ударів блискавки,яка дозволяє уникнути стрибків напруги та виконує нешкідливу розрядку безпосередньо через заземлення. Маршрутизатор оснащений захистом від електричних розрядів до 4 кВ за умов правильного заземлення. Ця характеристика дозволяє захистити вкладені вами кошти у разі небезпечних погодних явищ.

TP-Link TL-ER5120 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TP-Link TL-ER5120 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маршрутизатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маршрутизатори и купити TP-Link TL-ER5120 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TP-Link TL-ER5120

Тип Маршрутизатор
Інтерфейс підключення до Інтернету (WAN) Ethernet
Додатково Інтерфейси
1 x 10/100/1000 Мбіт/с WAN порт
3 x 10/100/1000Мбіт/с LAN/WAN порту, що перемикаються
1 x 10/100/1000 Мбіт/с LAN/DMZ порт
1 x консольний порт (RJ-45 на RS232)

* Технічні характеристики TP-Link TL-ER5120 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TP-Link TL-ER5120

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TP-Link TL-ER5120

Код товару: 136421
На замовлення, 1-3 дні
Tenda MW6-KIT-3 7052 грн
Код товару: 155765
На замовлення, 1-3 дні
Teltonika RUT240 9202 грн
Код товару: 155767
На замовлення, 1-3 дні
Teltonika RUT955 13975 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →