Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TP-LINK EAP 115

Код товару: 116549
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TP-Link
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бездротове обладнання TP-LINK EAP 115

Режим роботи: Точка доступу
Швидкість Wi-Fi: 300 Мбіт/с
Версія протоколу Wi-Fi: 802.11b, 802.11g, 802.11n

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару TP-LINK EAP 115

 Точка серії EAP – це високопродуктивний пристрій для побудови безшовних бездротових мереж будь-якої складності та конфігурації. За її допомогою користувачі зможуть завжди бути в зоні дії Wi-Fi мережі без розриву зв'язку в приміщенні будь-якої площі та архітектури.

За допомогою безкоштовного програмного контролера можна досить гнучко налаштовувати бездротову мережу та керувати всіма налаштуваннями та обмеженнями для кожного користувача.

Сучасний стильний дизайн пристрою гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр, а підтримка живлення POE дозволить уникнути прокладання кабелю живлення для того, щоб запитати бездротовуточку.

Вигідне масштабоване Wi-Fi рішення для бізнесу
Побудуйте та керуйте масштабованою мережею Wi-Fi для вашого бізнесу за допомогою рішень Auranet, які можуть об'єднувати сотні точок доступу EAP за доступною ціною.

Зручне централізоване управління без технічних фахівців
Auranet дозволить вам налаштувати централізовану систему мережевого керування без зайвих витрат на IT-фахівців.

Простий багатофункціональний програмний контролер
Одночасне керування та моніторинг сотень точок доступу Auranet EAP в одній локації. На відміну від більшості стандартних апаратних контролерів утиліта керування точкамидоступ EAP не вимагає спеціального навчання або додаткових витрат.

Функція кластеризації
Зручна у використанні функція кластеризації дозволить керувати 24 точками доступу Auranet у вашій корпоративній мережі без використання додаткового обладнання або програмного забезпечення. Керуйте вашою мережею та безліччю точок доступу з легкістю керування домашнім роутером.

Аутентифікація гостей у мережі
Портал аутентифікації забезпечує гостьову автентифікацію, що настроюється для максимального користувача контролю. Адміністратори зможуть легко налаштовувати та керувати гостьовим доступом, створювати унікальну сторінку автентифікації, систему ваучерівдля обмежень часу доступу облікові записи «операторів» з можливістю керування гостьовою мережею без необхідності доступу до інтерфейсу керування.

Проста установка та PoE — зручне та швидке розміщення
Auranet EAP115 призначений для простого кріплення на стіну або стелю. Підтримка Power over Ethernet (PoE) дозволить передавати електричний сигнал по мережному кабелю для живлення пристроїв – і вам не доведеться турбуватися про це завдання під час експлуатації точок доступу.

Єдиний Wi-Fi для розрахованого на багато користувачів середовища
Wi-Fi рішення Auranet для бізнесу справлятиметься з великою кількістю клієнтів, при цьому можна буде не турбуватися про стабільністьз'єднання — на відміну від стандартних домашніх маршрутизаторів та точок доступу. Пристрої Auranet відмінно підійдуть для готелів, магазинів, шкіл та ресторанів.

TP-LINK EAP 115 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TP-LINK EAP 115 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бездротове обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бездротове обладнання и купити TP-LINK EAP 115 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TP-LINK EAP 115

Тип Точка доступу
Додатково 802.11b
802.11g
802.11n

* Технічні характеристики TP-LINK EAP 115 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TP-LINK EAP 115

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TP-LINK EAP 115

Код товару: 145864
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145774
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145866
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →